Patyčias kentusio berniuko istorija kelia aistras: apmovė milijonus žmonių? | Diena.lt

PATYČIAS KENTUSIO BERNIUKO ISTORIJA KELIA AISTRAS: APMOVĖ MILIJONUS ŽMONIŲ?

  • 12

Patyčias kentusio Quadeno Bayleso iš Australijos istorija kelia aistras socialiniuose tinkluose. Internautai suabejojo, ar berniuko mama nemelavo, rašo nypost.com.

Q. Bayleso mama Yarraka Bayles penktadienį padėkojo žmonėms iš viso pasaulio už paramą savo sūnui. 

„Netekti vaiko – baisiausias kiekvieno tėvo košmaras. Aš gyvenu košmare kiekvieną dieną, – prisipažino Y. Bayles. – Visuomet privalau būti pasiruošusi blogiausiam. Turiu omenyje jo sveikatos būklę ir bandymus nusižudyti. Visa tai yra tikra, tik žmonės nesupranta.“

Tačiau „Twitter“ naudotojai mano, kad neva devynerių metų amžiaus liliputas iš tikrųjų yra vyresnis ir sumanė papokštauti, informuoja nypost.com.

Internautai teigia, kad Q. Baylesui iš tiesų yra 18 metų.

„Instagram“ nuotr.

„Q. Baylesas, sulaukęs milijonų žmonių užuojautos, įskaitant Australijos aktorių Hugh Jackmaną, iš tikrųjų yra 18 metų amžiaus ir visus gražiai apmovė“, – „Twitter“ rašė Jasmein Dowe.

Internautai Q. Bayleso „Instagram“ paskyroje rado ir nuotraukų, kuriose jis atrodo vyresnis. Q. Baylesas nuotraukoms pozuoja apsirengęs brangiais drabužiais, prie naujų automobilių, rankose laiko pinigus.

„Instagram“ nuotr.

„Instagram“ nuotr.

Portalas primena, kad socialiniuose tinkluose paplito vaizdo įrašas, kuriame australė Yarraka Bayles nufilmavo ašaromis apsipylusį devynmetį sūnų Quadeną. Berniukas, iš kurio mokykloje tyčiojasi, prašė vieno – mirti.

Daugiau nei šešias minutes trunkančiame vaizdo įraše kūkčiojantis vaikas atskleidžia siaubingus būdus, kaip nori būti nužudytas. Jis pradeda draskyti savo kaklą.

Vaizdo įrašas sujaudino milijonus žmonių. Palaikymo žinutes mažamečio šeimai siuntė ir žinomi žmonės.

Australų aktorius Hughas Jackmanas „Twitter“ paskelbtame vaizdo įraše sakė berniukui: „Tu esi stipresnis nei gali įsivaizduoti“. Jis paragino žmones būti malonius vieni kitiems. „Gyvenimas pakankamai sunkus“, – kalbėjo H. Jackmanas.

Žemaūgis JAV komikas Bradas Williamsas iki penktadienio per kampaniją internete surinko 200 000 dolerių (180 000 eurų), kad pakviestų vaiką su motina apsilankyti Disneilende JAV. JAV prezidento Donaldo Trumpo sūnus Ericas „Twitter“ pasidalijo žiniasklaidos pranešimu apie berniuką ir parašė: „Tegul Dievas palaimina šį mažą berniuką“.

Kaip jau rašyta, patyčias kentęs Q. Baylesas buvo pakviestas prisijungti prie Australijos regbio žvaigždžių.

Berniukas vedė Australijos visų žvaigždžių komandą į draugiškas rungtynes prieš Naujosios Zelandijos regbio žvaigždes.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Ž. Valstiečių Beretininkė

Žaviuosi , apmovė kaip žalias valstietis stumbrų medžioklėje . Kaip Skvernelis ----kai pažadėjo atsistatydinti, jei prezidentu neišrinksime . Kaip Karbonaisietis nuolat mausto , kad išmes iš darbo Pranckietį .

...

O kaip mus Broileriukas mausto?..

G

Lietuvoj BENT jau 50% dalbajobu, ir ne tik lietuvoj zinoma, del to patycios nesustos niekada, nes dalbajobu nemazeja, skaitai komentarus ir viskas kaip ant delno :) Svarbiausia issiugdyt tai, kad is dalbajobo burnos sklindantis garsas yra niekinis ir i tokius garsus nieko atsakinet ar reaguot nereikia, to linkiu visiem kenciantiem patycias.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS