Pirmoji Prancūzijos ponia sekmadienį vyksta į Indiją | Diena.lt

PIRMOJI PRANCŪZIJOS PONIA SEKMADIENĮ VYKSTA Į INDIJĄ

Pirmoji Prancūzijos ponia Valerie Trierweiler (Valeri Trirveiler) sekmadienį vyksta į Indiją paremti labdaros pastangų, pranešė jos padėjėjas.

Ji išvyksta po savaitės ligoninėje, kurioje atsidūrė pasirodžius pranešimams, kad jos partneris, Prancūzijos prezidentas Francois Hollande'as (Fransua Holandas), užmezgė romaną su 41 metų prancūzų aktore Julie Gayet (Žiuli Gajė).

V.Trierweiler „vyksta į Bombėjų“, sakė padėjėjas, kuris pridūrė, kad šią dviejų dienų kelionę organizuoja pagalbos organizacija „Action Against Hunger“.

Neaišku, ar 48 metų V.Trierweiler vyksta kaip pirmoji ponia. Šiuo metu ji vis dar yra užsidariusi prezidento rezidencijoje Versalyje netoli Paryžiaus. Iš ligoninės, kur buvo gydoma dėl „nuovargio“ priepuolio, kurį sukėlė spaudos pranešimai, ji išėjo praėjusį šeštadienį.

Ketvirtadienį V.Trierweiler advokatė Frederique Giffard (Frederik Žifar) sakė, kad jos klientė nori šios painios situacijos „paaiškinimo“.

Tačiau netrukus V.Trierweiler piktai pareiškė, kad F.Giffard kalbėjo be jos leidimo, ir pridūrė, kad ji jau nebėra jos advokatė.

Sausio viduryje F.Hollande'as per spaudos konferenciją pažadėjo, kad prieš vasario 11 dienos valstybinį vizitą Vašingtone viešai apibrėš savo santykius su V.Trierweiler.

59 metų prezidentas kol kas oficialiai nekomentavo, ar Prancūzija vis dar turi pirmąją ponią.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS