Po L. Linkevičiaus komentarų apie Kerčės tiltą – Kremliaus atsakas: dabar jie loja, bet vėliau verks | Diena.lt

PO L. LINKEVIČIAUS KOMENTARŲ APIE KERČĖS TILTĄ – KREMLIAUS ATSAKAS: DABAR JIE LOJA, BET VĖLIAU VERKS

  • 134

Buvęs Lietuvos užsienio reikalų ministras, dabar ambasadorius Švedijoje Linas Linkevičius po komentaro apie Krymo (Kerčės) tiltą susilaukė Maskvos atsako. 

Platformoje „X“ diplomatas užsiminė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos netrukus gali sunaikinti neteisėtai pastatytą statinį.

„Jeigu kažkas dar nenusifotografavo prie Kerčės tilto, dar yra laiko“, – „X“ rašė L. Linkevičius po Kerčės tilto nuotrauka.

Maskva netruko į tai atsakyti grasinimais ir įžeidimais.

Rusijos nuolatinis atstovas prie JT pirmasis pavaduotojas Dmitrijus Polianskis pažymėjo, kad iš Baltijos šalių kilusius „paslaugius amerikietiškus šunis“ įkvėpė dabartinio Lenkijos užsienio reikalų ministro Radoslawo Sikorskio žinutė apie JAV įsitraukimą į „Nord Stream“ sabotažą, rašė portalas „RIA Novosti“.

„Dabar jie įnirtingai loja, bet vėliau, kai ateis teismo diena, gailiai verks ir gailėsis dėl visų tokių klaidų“, – sakė D. Polianskis.

„Nacių kolaborantai, kaip ir ambasadorius Linkevičius, neturėtų pamiršti istorijos, kad vėliau nereikėtų pakartoti savo pirmtakų patirties“, – teigė Krymo tarpetninės misijos pirmininkas Zauras Smirnovas.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (134)

VLKSM

Šitas Kauno komjaunimo sekretorius labai jau šoka smarkiai pagal dudelę JAV

Nuomone

Po L. Linkevičiaus komentarų apie Kerčės tiltą jis tampa PAPIRKTU DURNELIU

siaip

geriau maziau verkslene ir gazdine kremliniai nuvazeve pasidarytu bendra nuotrauka to tilto atminimui kol sveikas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS