Po metinės medicininės apžiūros J. Bidenas pripažintas tinkamu eiti pareigas | Diena.lt

PO METINĖS MEDICININĖS APŽIŪROS J. BIDENAS PRIPAŽINTAS TINKAMU EITI PAREIGAS

  • 13

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) tebėra tinkamas eiti pareigas ir neturi jokių naujų sveikatos problemų, trečiadienį pareiškė jo gydytojas, 81-erių demokratui atlikus paskutinę metinę medicininę apžiūrą prieš lapkritį įvyksiančius prezidento rinkimus, kuriuose jo amžius yra vienas rinkėjams svarbiausių klausimų.

Kasmetinė apžiūra Walterio Reedo (Valterio Rido) nacionaliniame karo medicinos centre, esančiame netoli Vašingtono, buvo atlikta praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai specialiojo prokuroro Roberto Huro ataskaitoje, kurioje J. Bidenas išteisintas dėl netinkamo įslaptintų dokumentų tvarkymo, jis buvo apibūdintas kaip pagyvenęs ir užmaršus.

„Jis ir toliau yra tinkamas tarnybai ir pilnai vykdo visas savo pareigas be jokių išimčių ar pritaikymų, – rezultatų santraukoje teigė Baltųjų rūmų gydytojas Kevinas O'Connoras (Kevinas O'Konoras). – Šiais metais atlikus sveikatos patikrinimą naujų problemų nenustatyta.“

J. Bidenas, kuriam lapkritį vyksiančiuose rinkimuose greičiausiai teks vėl susigrumti su 77 metų respublikonu Donaldu Trumpu (Donaldu Trampu), pats juokavo, kad vienintelis rūpestis yra tas, jog gydytojai „mano, kad atrodau per jaunas“.

„Viskas puiku“, – sakė jis žurnalistams Baltuosiuose rūmuose.

J. Bidenas į medicinos centrą, kuriuo dažnai naudojasi JAV prezidentai, atskrido sraigtasparniu ir išvyko po dviejų su puse valandos.

Vienintelė nauja problema šiais metais buvo ta, kad J. Bidenas naudojo tam tikrą aparatą miego sutrikimams mažinti, taip pat jam buvo atlikta skubi odontologinė procedūra, po patikrinimo sakė K. O'Connoras.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

J

Kur čia taip galima praeiti medicininę apžiūrą, man dėl darbo reikia?

Anonimas

KURGI NE....BAIDENAS PRAĖJO UKRAINOS KARINIO KOMISARIATO MEDICININĘ KOMISIJA KURI NUTARĖ KAD BAIDRNAS TINKAMAS TARNYBAI......

Ha ha

Medicina matyt kokio lygio.Jei ligonis nesupranta kur būna.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS