Po šaudynių D. Trumpas ragina sutelkti dėmesį į psichikos ligas, o ne ginklų kontrolę | Diena.lt

PO ŠAUDYNIŲ D. TRUMPAS RAGINA SUTELKTI DĖMESĮ Į PSICHIKOS LIGAS, O NE GINKLŲ KONTROLĘ

  • 4

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) ketvirtadienį pareiškė, kad po šį mėnesį šalį sukrėtusių šaudynių Ohajuje ir Teksase jis mano, kad siekiant mažinti tokių nusikaltimų skaičių reikia sutelkti dėmesį į psichinius ligonius, o ne ginklų kontrolę.

Per mitingą Naujajame Hampšyre kreipdamasis į savo šalininkus D. Trumpas sakė, jog nori visoje šalyje atidaryti daugiau psichiatrijos ligoninių. Tačiau jokių detalių apie savo planą prezidentas nepateikė. 

„Šalinsime iš gatvių psichikos ligonius ir pavojingus žmones, kad mums nebereikėtų dėl jų sukti galvos“, – kalbėjo prezidentas.

„Didelė problema“, – sakė jis ir pridūrė: „Esama sunkiai sergančių žmonių, ir jie vaikšto gatvėmis.“

Anot prezidento, jis neleis, kad po šio mėnesio žudynių būtų imtasi kokių nors priemonių, dėl kurių „įstatymus gerbiantiems žmonėms“ būtų sunkiau „apsiginti“. 

Rugpjūčio 3 dieną per šaudynes Teksaso valstijos El Paso mieste esančiame prekybos centre „Walmart“ žuvo 22 žmonės. Kelios valandos po šių žudynių Ohajo valstijos mieste Deitone užpuolikas nušovė devynis žmones.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Negi toje Jankijoje dar psichiškai sveikų yra?.. :s

ar

jau kongresas neteko imuniteto ir negali vienasaliskai sutvarkyt ginklu kontrole ar jiems tai paranku ar isviso jie be itakos zonu kurias kontroliuoja masonai ir sionbankininkai finansuodami karo pramone ir nasa nes tai svarbiau negu keli 100 zmoniu zutis o nusiginkluot bijo tie patys rasistai ir ju palikuonys kurie saude negrus ir indenus .....

reikia

patikrynti paties trumpuko psichika bet nera kam nes is nuotrauku amzinai isiziojes duoda prielaidos manyti apie marionetes mastyma kuris labiau uznesa i bioroboto kalbas o ne mastancio individo darancio logiskas isvadas ir kalbas.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS