Po sūnaus nuteisimo J. Bidenas sako gerbsiantis teisminį procesą | Diena.lt

PO SŪNAUS NUTEISIMO J. BIDENAS SAKO GERBSIANTIS TEISMINĮ PROCESĄ

  • 6

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) antradienį pažadėjo gerbti teisminį procesą po to, kai jo sūnus Hunteris (Hanteris), turėjęs rimtų problemų su narkotikais, buvo pripažintas kaltu su šaunamojo ginklo įsigijimu susijusioje byloje.

Tai pirmoji istorijoje baudžiamoji byla prieš pareigas einančio JAV prezidento vaiką.

„Esu prezidentas, bet taip pat ir tėtis, – pareiškime sakė J. Bidenas. – Daugybė šeimų, kurių artimieji kovojo su priklausomybe, supranta pasididžiavimo jausmą, kai matai, kad tavo mylimas žmogus iš to išsikapsto ir yra toks stiprus bei ištvermingas sveikdamas.“

„Sutiksiu su šios bylos baigtimi ir toliau gerbsiu teisminį procesą, Hunteriui svarstant galimybę pateikti apeliaciją“, – pridūrė JAV lyderis.

54 metų H. Bidenas buvo nuteistas pagal visus tris jam pateiktus federalinius kaltinimus, pranešė CNN ir kitos JAV žiniasklaidos priemonės.

Prisiekusieji baudžiamojoje byloje prieš H. Bideną dėl ginklo, kurį šis įsigijo 2018 metais, kai, prokurorų teigimu, buvo priklausomas nuo narkotikų, antradienį užbaigė svarstymus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Interpolas

truputi apgadino ponaiciuko narkotiku gamybos koncerna Ukrainoje. Gaila,kad nekonfiskavo turto - susigrobtu Ukrainos zemiu. Nors,ko gero dar ir isteisins aukstesnis teismas - ne bomza juk nuteise!

BIDENO "GERBIMAS TEISMINIO PROCESO"....

Suteiks malonę savo narkašui ir paleis iš kalėjimo...

Taigi

> Pil.,Xxx .................... Bidenas suprato, kad įstatymų turi laikytis kiekvienais, o tu iki šiol taip ir nesupratai, kad esi idiotas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS