Po trijų mėnesių pertraukos vėl atidaromas Šanchajaus Disneilendas | Diena.lt

PO TRIJŲ MĖNESIŲ PERTRAUKOS VĖL ATIDAROMAS ŠANCHAJAUS DISNEILENDAS

Pirmadienį vėl atidaromas Šanchajaus Disneilendas. Prieš kiek daugiau nei tris mėnesius Disneilendas buvo priverstas užsidaryti dėl Kiniją apėmusio koronaviruso protrūkio. Dabar šalis po truputį grįžta prie normalaus gyvenimo ritmo, o „Walt Disney Co.“ siekia mažinti dėl pandemijos patirtus nuostolius.

Šis pramogų parkas Šanchajuje yra pirmasis veiklą atnaujinantis Disneilendas iš šešių veikiančių pasaulyje. Jame bus ribojamas lankytojų skaičius, tikrinama jų temperatūra, lankytojai taip pat turės parodyti telefono aplikacijos sugeneruojamą, vyriausybės teikiamą QR kodą, kuris rodo, ar žmogus pastaruoju metu negalėjo užsikrėsti COVID-19 liga.

Pirmadienio rytą veikti vėl pradėjusio Disneilendo darbuotojai lankytojus ragino dėvėti kaukes ir laikytis saugaus atstumo. Visur buvo išklijuotos žymos, kurių turėjo paisyti eilėse laukiantys žmonės.

Įmonė teigė, kad pramogų parkas dabar bus dezinfekuojamas daug dažniau, kol kas taip pat nebus vykdomi pasirodymai, kurių metu persirengėliai, pavyzdžiui, Peliukas Mikis, kontaktuoja su žmonėmis.

Kinijos žiniasklaidos priemonės pranešė, kad, nepaisant žmonių baimės užsikrėsti COVID-19, atidarymo dienos bilietai į Šanchajaus Disneilendą išparduoti praėjus vos kelioms minutėms nuo pardavimo pradžios.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS