Po vizito į Baltijos šalis koronavirusas patvirtintas Slovėnijos diplomatijos vadovui | Diena.lt

PO VIZITO Į BALTIJOS ŠALIS KORONAVIRUSAS PATVIRTINTAS SLOVĖNIJOS DIPLOMATIJOS VADOVUI

Vizitą į Baltijos šalis išvakarėse užbaigusiam slovėnų užsienio reikalų ministrui Anžei Logarui testu patvirtintas koronavirusas, penktadienį pranešė jo biuras.

Slovėnijos vyriausybė paskelbė, kad šalyje nuo šeštadienio skelbiamas dalinis karantinas, per praėjusią savaitę daugiau nei padvigubėjus patvirtintų užsikrėtimo koronavirusine infekcija atvejų skaičiui.

A. Logaras ketvirtadienį grįžo iš trijų dienų kelionės po Baltijos šalis, kur buvo susitikęs su kolegomis Edgaru Rinkevičiumi Latvijoje, Urmas Reinsalu (Urmu Reinsalu) Estijoje ir Linu Linkevičiumi Lietuvoje.

„Ministro Logaro įprasto koronaviruso testo rezultatas buvo teigiamas. Jam nepasireiškia jokie ligos simptomai, tačiau jam ir artimiausiems darbuotojams teks dešimčiai dienų saviizoliuotis“, – sakoma ministerijos pranešime.

A. Logaras, vienas artimiausių premjero Janezo Janšos sąjungininkų, šį mėnesį surengė daug diplomatinių susitikimų: be kita ko, jis buvo susitikęs su savo kolegomis iš Slovakijos, Čekijos, Šiaurės Makedonijos, o spalio 12 dieną dalyvavo Europos Tarybos susitikime Liuksemburge.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Čiubaka

trankėsi pas nif nifą, kai galėjo iš namų pasizoominti, kol apkrėtė

va tep

matomai vienas is kriuksiu Naf Nafas is URM uzkrete....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS