Premjeras: Ukraina turi užtektinai įrankių ekonomikos atsigavimui paspartinti | Diena.lt

PREMJERAS: UKRAINA TURI UŽTEKTINAI ĮRANKIŲ EKONOMIKOS ATSIGAVIMUI PASPARTINTI

Ukraina turi užtektinai įrankių ekonomikos atsigavimui paspartinti – šios srities skatinimui numatyta daugiau kaip 40 mlrd. grivinų (953,5 mln. eurų).

Kaip praneša naujienų agentūra „Ukrinform“, tai per Vietos ir regionų valdžios kongreso susitikimą pareiškė šios šalies premjeras Denysas Šmyhalis.

„Parama ir ekonomikos atsigavimas taip pat yra tarp prioritetų“, – sakė jis.

Ministras pirmininkas padėkojo Aukščiausiosios Rados pirmininkui Ruslanui Stefančukui ir visiems parlamento nariams už įstatymo projekto dėl Ekonominio saugumo biuro pertvarkos priėmimą ir pažymėjo, kad šis dokumentas yra vienas iš žingsnių siekiant pagerinti verslo aplinką.

D. Šmyhalis priminė, kad Ukraina šiuo metu turi įvairių paskatų didelėms investicijoms, pramoniniams parkams, paramai Ukrainos gamintojams, rizikos draudimui, lengvatinėms paskoloms ir subsidijoms, eksporto paramai ir platformai „Made in Ukraine“.

„Turime užtektinai įrankių ekonomikos atsigavimui paspartinti. Šios krypties skatinimui biudžete numatyta daugiau kaip 40 mlrd. grivinų“, – nurodė premjeras.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

KURIOJ VIETOJ?????

ka ciia tas subingalvis chocholu Usralnos

pridurkas perdzia per snuky ....ukraina jis jau palaidojo su visais,,,irankiais,, ir ,,ekonomika,,, defoltas juodas ir be jokiu sansu atsigaut ,artimiausioj ateity be simtamilijardiniu injekciju

Kad jau

RUSIJA galutinai baigia sudubasinti tuos ukrų benderovcų fašistus, energetika, pramonė visa sugriauta, pražudyta toj mirties mėsmalėje apie 400.000 tūkstančių chocholų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS