Princą Harry šokiravo šeimos elgesys | Diena.lt

PRINCĄ HARRY ŠOKIRAVO ŠEIMOS ELGESYS

  • 12

Senelio princo Philipo laidotuvėms į Jungtinę Karalystę atskridęs princas Harry, pasirodo, liko nepatenkintas artimiausių šeimos narių priėmimu. Šaltinių teigimu, princas jautėsi priimtas labai šaltai ir netgi svarsto, kad nedalyvaus jokiuose kituose numatytuose šeimos susibūrimuose.

Kaip skelbia naujienų portalas „Dailymail“, kita princo kelionė į JK buvo numatyta dar šių metų liepą. Vasarą jiedu su broliu Williamu turėtų atidengti mamai princesei Dianai skirtą paminklą.

Tačiau „talkRadio“ žurnalistas Russellas Mayersas tvirtino, kad princas po šio susitikimo su šeima liko šokiruotas ir kitas jo vizitas pakibo ant plauko.

„Kai kurie karališkosios šeimos nariai priėmė princą labai šaltai. Galbūt tai vienu ar kitu būdu jį tiesiog šokiravo. Yra tikimybė, kad kita jo kelionė į Angliją bus atšaukta dėl nenoro vėl susitikti su šeima. Tam jis netgi turi svarią priežastį – juk vasarą Meghan pagimdys dukrelę.

Mano žiniomis, kai kurie karališkosios šeimos nariai jį netgi labai atstūmė ir su juo nebendravo. Vis dėlto, tomis pačiomis mano žiniomis, Williamas ir Catherine būtų labai laimingi, jei Harry dalyvautų tokioje garbingoje ceremonijoje, skirtoje mamai atminti“, – tikino žurnalistas.

Šių metų liepos 1-ąją princesė Diana būtų šventusi savo 60-ąjį jubiliejų.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/zmones/princa-harry-sokiravo-karaliskosios-seimos-elgesys

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Barnabas

Apdergė šeimą, tai ką tikisi, kad su juo bučiuotusi. Turi savo murklę tegul sėdi ir klauso toliau tos intrigantės.

Haf haf

Prilojo ant šeimos, na ir kiaulės.

Kaip turi nesisekt

Kaip turi nepasisekt, kad is milijonu mergu issirinkti tokia kiaune? Butu issirinkes normalia, nebutu reikeja seima isduoti ir laimingas butu. O dabar... su ta kiaune... laikas parodys kaip cia bus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS