PSO: ataskaitos apie koronaviruso kilmę paskelbimas atidėtas savaitei | Diena.lt

PSO: ATASKAITOS APIE KORONAVIRUSO KILMĘ PASKELBIMAS ATIDĖTAS SAVAITEI

Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO) atstovas antradienį paskelbė, kad ekspertų, kurie buvo nuvykę į Kiniją aiškintis pandeminio koronaviruso kilmės, ataskaitos paskelbimas „tikriausiai“ bus atidėtas iki kitos savaitės.

Pasak atstovo Christiano Lindmeierio (Kristiano Lindmejerio), ataskaita „paprasčiausiai dar neparengta“, o ekspertų komandos nariai, rengiantys ataskaitą ir dirbantys su kinų pareigūnais, „nori, kad ji būtų gera“.

Misijoje dalyvaujantys techniniai ekspertai sako, jog „dabar labiausiai tikėtina, kad ataskaita bus paskelbta kitą savaitę“, Jungtinių Tautų spaudos konferencijoje nurodė Ch. Lindmeieris.

JT sveikatos agentūra anksčiau pakeitė savo planus iš pradžių paskelbti ataskaitos santrauką, o paskui – ilgesnę ataskaitos versiją ir nusprendė išleisti visą ataskaitą iš karto. Komandos vadovas Peteris Ben Embarekas šį mėnesį sakė, kad ataskaitą planuojama paskelbti kovo 15-ąja prasidedančią savaitę.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

NIEKO NESUPRANTU...

Amerika Kiniją seniai apkaltino, kad tai jos darbas "pakenkti Amerikai". Amerika visuomet viską žino pirma. Kai Malaizijos lėktuvas buvo numuštas Ukrainoje Amerika, dar tam lėktuvui nenukritus ant žemės (pagal laiko chronografiją) Amerika, be JOKIŲ TYRIMŲ, apkaltino Rusiją ir pareikalavo iš Europos sąjungos skirti sankcijas Rusijai..."Gabūs" tie Amerikos teroristai...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS