R. Muelleris paneigė D. Trumpo teiginį, kad jis „išteisintas“ dėl sąmokslo su Rusija | Diena.lt

R. MUELLERIS PANEIGĖ D. TRUMPO TEIGINĮ, KAD JIS „IŠTEISINTAS“ DĖL SĄMOKSLO SU RUSIJA

  • 1

Buvęs JAV specialusis prokuroras Robertas Muelleris (Robertas Miuleris) trečiadienį paneigė prezidento Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) pareiškimą apie „visišką išteisinimą“ – pareigūnas pabrėžė, kad to nenurodoma jo ataskaitoje apie įtariamą Rusijos kišimąsi į amerikiečių politiką.

R. Muelleris pareiškė Atstovų Rūmų Teismų komiteto nariams, kad tyrėjai neišteisino D. Trumpo dėl trukdymo vykdyti teisingumą.

Tokį pareiškimą prokuroras padarė atsakydamas į komiteto pirmininko demokrato Jerry Nadlerio (Džerio Nadlerio) klausimus.

R. Muellerio ataskaitoje pažymima, kad tyrėjai nerado pakankamų įrodymų, kurie leistų iškelti kaltinimus D. Trumpo prezidento rinkimų kampanijos štabui dėl susimokymo su Maskva. Vis tik dokumente pabrėžiama, kad prezidentas neišteisinamas dėl mėginimų trukdyti tyrėjų darbui.

JAV Teisingumo departamentas balandžio mėnesį paviešino R. Muellerio komandos parengtos 448 puslapių ataskaitos suredaguotą versiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

taip

kuriamos politintrigos kur dangstomi 2 asmenys 1 saskaita juk jau visiems aisku kad marionete tai mosad veiklos kurinys ir si /maskuote/ idijotiskai atrodo kaip ir 9.11 terorizmas.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS