„RIA Novosti“: referendumai dėl Zaporižios ir Chersono prijungimo prie Rusijos planuojami rugsėjį | Diena.lt

„RIA NOVOSTI“: REFERENDUMAI DĖL ZAPORIŽIOS IR CHERSONO PRIJUNGIMO PRIE RUSIJOS PLANUOJAMI RUGSĖJĮ

Tariamas referendumas dėl okupuotos Ukrainos Zaporižios srities prijungimo prie Rusijos veikiausiai bus surengtas rugsėjį, skelbia rusų naujienų agentūra „RIA Novosti“, remdamasi Maskvos statytiniu Zaporižioje Vladimiru Rogovu. Pasak jo, analogiškas „referendumas“ tuo pat metu numatomas ir okupuotame Chersone.

„Viskas juda link to, kad referendumas bus surengtas rugsėjo pirmoje pusėje. Tikslios datos dar neįvardysiu. Formuojamos rinkimų komisijos“, – pareiškė V. Rogovas. Pasak jo, „pagrindinė rinkimų komisijų užduotis bus patikslinti rinkėjų sąrašus, atsižvelgiant į tai, kad (Zaporižios) sritį paliko dalis gyventojų“.

V. Rogovas pridūrė, kad „esama labai didelės tikimybės“, jog tuo pat metu „referendumas“ vyks ir okupuotoje Chersono srityje. Jo teigimu, „laimėjimai kontaktinėje linijoje“ tariamai padėjo užtikrinti šių sričių saugumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Arvys

Nemanau, kad tas faršas iš viso įvyks. Nebent jie savo skaičius pateiks post faktum. Bet kokiu atveju, tai nepaeis.

To nuomone

Idiotas ir yra idiotas, ane idiote?

Anonimas

zinoma ir vaikui---Ukrainoje yra TIEK 'nusedusiu" rusu okupantu,kurie "pamirso" grizti i savo "placiaja" rosieja ir kaip invaziniai skeriai "grauzia" Ukrainos teritorini "kuna". trandysssss
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS