Rusija išsiuntė iš Ukrainos dalį savo diplomatinių darbuotojų | Diena.lt

RUSIJA IŠSIUNTĖ IŠ UKRAINOS DALĮ SAVO DIPLOMATINIŲ DARBUOTOJŲ

Rusija šeštadienį pranešė išsiuntusi dalį savo diplomatinių darbuotojų iš Ukrainos, esą baimindamasi Kijevo ir jo sąjungininkų „provokacijų“.

Šis žingsnis buvo atliktas skambant vis garsesniems Vakarų perspėjimams, kad Rusija, sutelkusi prie sienų su Ukraina stiprias pajėgas, planuoja įsiveržti į kaimyninę šalį.

„Baimindamiesi Kijevo režimo arba trečiųjų šalių galimų provokacijų tikrai priėmėme sprendimą optimizuoti Rusijos diplomatinių įstaigų Ukrainoje personalą“, – sakoma Užsienio reikalų ministerijos atstovės Marijos Zacharovos pranešime.

„Atkreipiame dėmesį, kad mūsų ambasada ir konsulatai toliau atlieka savo pagrindines funkcijas“, – pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

o

kas jei ne zydu mosad ir is pentagono ir vykdo visas provokacijas pradedant /dvyniais/ irako invazija persu vadovu sunaikinimu pompeo nurodymu ir ttt'''

Anonimas

Kaip ta grupė ukrainiečių tiki Zelenskiu,keista.Tai ne Ukrainos pilietis,tai žydų tautybės iš Amerikos atvykes i Ukrainą.Amerikai labiaiusiai reikia neramumu ,nes ji miršta.Amerikos ekonomiką negali atsigauti,vienas kelias ,kurį pasirinko,kurstyti neramumus,tiekti karinę trchiką kuri atneš didelius pinigus šaliai ir dar viso kito.Neklausykite Bideno ,patariu ukrainiečiams už gyvybę nieko brangiau nėra.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS