Rusija nepatenkinta NATO apribojimais Maskvos atstovams | Diena.lt

RUSIJA NEPATENKINTA NATO APRIBOJIMAIS MASKVOS ATSTOVAMS

  • 5

NATO sprendimas mažinti Rusijos diplomatinę misiją Aljanso būstinėje Briuselyje esąs Šaltojo karo laikų aidas, pareiškė penktadienį Rusijos užsienio reikalų viceministras Aleksejus Meškovas.

„Galiu pasakyti, kad šis sprendimas – jis labai keistas ir smarkiai kvepia šaltojo karo epocha“, – sakė jis naujienų agentūrai „RIA Novosti“ apie NATO sprendimą mažinti ir kitų diplomatinių misijų dydį savo būstinėje.

„Galiu patvirtinti, kad NATO priėmė sprendimą įvesti direktyvą, kuria būtų apribotas personalo skaičius šalių partnerių delegacijose iki 30 asmenų, – sakė vienas šaltinis Aljsane naujienų agentūrai „Interfax“. – Šis sprendimas galioja visoms mūsų partnerėms“.

„Ši priemonė grynai praktinė, – paaiškino jis. – Taip nuspręsta, kad mes galėtume geriau valdyti savo santykius su vis didėjančio skaičiaus partneriais. Jau jų yra 41, taip pat plėtojami santykiai dar ir su kitomis šalimis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

tam VAI VAI

ei, janki, mažumėle pakeitei konspiracinį vardą? Vis tiek aišku, kad rašo pitekantropas. Nors susiplėšyk, bet lenda putlerio gaujos paveldėtos proto ligos simptomai, ir nėra jokių priemonių nugalėti ligą. Ką paveldėjai, tą ir turi, putlerio parankini.

VAI VAI

Kiek girtu ir kvailu runkeliu.

Laikas

Grusti lauk ta rusisku snipu gauja is NATO
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS