Rusija uždraudė Ukrainos aviacijos skrydžius virš savo teritorijos | Diena.lt

RUSIJA UŽDRAUDĖ UKRAINOS AVIACIJOS SKRYDŽIUS VIRŠ SAVO TERITORIJOS

Rusijos transporto ministerija uždraudė Ukrainos aviacijos bendrovių skrydžius virš Rusijos teritorijos nuo spalio 25 dienos. Toks Maskvos  sprendimas yra atsakas į naujausias Ukrainos sankcijas dėl Krymo aneksijos ir Rusijos paramos prorusiškiems separatistams.

Rugsėjo viduryje Kijevas paskelbė sąrašą  įmonių ir  asmenų iš Rusijos ir kitų šalių, kuriems yra taikomi apribojimai. Praėjusią savaitę Kijevas paskelbė uždraudžiantis Rusijos avialinijų bendrovių skrydžius į Ukrainą, tarp jų pateko „Aeroflot“ ir „Trans aero“.

Uždrausti ir Rusijos lėktuvų tranzitiniai skrydžiai, jeigu yra gabenami karinės paskirties kroviniai. Ukrainos sankcijos įsigalioja nuo spalio 25 dienos.

Gairės: Krymo aneksija, karas Ukrainoje, sankcijos Rusijai, Ukrainos sankcijos, Aeroflot, Trans aero, kelionė lėktuvu, Rusijos sankcijos, skrydžiai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

mh

melagis važiavo ratukai sulūžo....pirma Ukraina uždraudė visus rusiškus "aerflot" ir komercinius skrydziu, o potem rusen comen, taigi antraštė neteisinga klaidinanti ir šmeižikiška

SUSIJUSIOS NAUJIENOS