Šiaurės Korėjoje – nemalonus incidentas: rusų ministrai buvo išvaryti iš posėdžių salės | Diena.lt

ŠIAURĖS KORĖJOJE – NEMALONUS INCIDENTAS: RUSŲ MINISTRAI BUVO IŠVARYTI IŠ POSĖDŽIŲ SALĖS

  • 25

Per vizitą Šiaurės Korėjoje Rusijos ministrai buvo išvaryti iš posėdžių salės, nes į patalpas atėjo anksčiau nei šalies lyderis Kim Jong Unas.

Kaip rašo portalas UNIAN, cituodamas leidinį „The Moscow Times“, incidentas Šiaurės Korėjos žiniasklaidoje papuolė į tiesioginę transliacija.

Pirmasis į salę įžengė užsienio reikalų ministras Sergejus Lavrovas. Atsisėdęs prie stalo jis dūsavo, po to skundėsi, kad kažkuo susitepė. Prie stalo šalia S. Lavrovo atsisėdo pirmasis vicepremjeras Denisas Manturovas ir vicepremjeras Vitalijus Saveljevas. Taip pat transliuotoje medžiagoje matomas Rusijos vicepremjeras Aleksandras Novakas, gynybos ministras Andrejus Belousovas, sveikatos apsaugos ministras Michailas Muraško ir „Roskosmos“ vadovas Jurijus Borisovas.

 

 

„Išeikite iš salės“, – Rusijos ministrams įsakė Šiaurės Korėjos pareigūnas.

„Kodėl mes čia atėjome, turėjote mus iš karto įspėti“, – atsakė kažkas iš vyriausybės delegacijos.

„Mūsų vadovas ateis pirmas“, – pareiškė korėjietis.

Tada transliacija nutrūko. Vėliau buvo rodoma tuščia posėdžių salė, kur kiek vėliau prasidėjo derybos, vadovaujamos Rusijos prezidento Vladimiro Putino ir Kim Jong Uno.

Naktį V. Putinas pirmą kartą per 24 metus atvyko į Šiaurės Korėją.

Trečiadienį abiejų valstybių lyderiai pasirašė „Visapusės strateginės partnerystės sutartį“, kuria siekiama toliau stiprinti karinius, ekonominius ir politinius ryšius.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

tuo parode

koks kvailas kimjonhunas .

Šiaip sau

Nukvakusių pensinykų, botoksinio klauno ir storo paršo susitikimas( pakazucha), ploja tris valandas, visi patenkinti, raudonom vėliavėlėm plevėsuoja, šlykštu iki apsivėmimo, bet troliam viskas gerai, puikiai praėjo susitikimas.

> Xxl , tu Debilas

`
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS