Skamba viliojančiai: šią svajonę galite įgyvendinti vos už eurą | Diena.lt

SKAMBA VILIOJANČIAI: ŠIĄ SVAJONĘ GALITE ĮGYVENDINTI VOS UŽ EURĄ

Ar norėtumėte turėti nuosavą laivą, katerį, o gal burlaivį? Dabar šią svajonę galite įgyvendinti vos už vieną eurą.

„Laivai, kuriuos galite įsigyti už vieno euro aukciono kainą, ne patys prabangiausi, gal ir ne pačios geriausios būklės, bet visi turi savą istoriją“, – kalbėjo žurnalistas Jaka Vran.

O jų istorija susijusi su Jernėjaus kanalo plėtra, Slovėnijos pietvakariuose, visai netoli druskų telkinių.

„Šis kanalas ne veltui vadinamas laivų kapinėmis. Daug metų čia puvo laivai, sulaukę liūdno galo. Jie palikti likimo valiai“, – šnekėjo komunalinių paslaugų įmonės atstovė Jana Pines.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Aplinka dabar sutvarkyta, bet liko dešimtys apleistų laivų. Iš esmės – tai prastos būklės laivai, dalis jų buvo net nuskendę, ištraukti iš dugno, tad atsidūrė sąvartyne, bet ne visi jų papuvę ar surūdiję. Dabar bus galima bet kurį nusipirkti. Laivo kaina – vienas euras. Tiesa, jei bus didesnis susidomėjimas, vyks aukcionas.

„Nusprendėme parduoti už simbolinę kainą – vieną eurą, nes laivų būklė nėra pati geriausia. Be to, mes suinteresuoti ne pasipelnyti, o atlaisvinti vietą, kurią šie laivai užgriozdinę“, – nurodė J. Pines.

Galima nusipirkti visus 27 laivelius už 27 eurus. Pirkėjų laukiama iki pat mėnesio galo. Tačiau ir perkant yra „bet“ – įsigyti laivelį siūloma pagal principą „pamatei, nusipirkai“ – nusipirkus jokie skundai nebus priimami.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Hz

Metalo laužui pridavus gautų daugiau nei eurą. Tai keistas yra tas siūlymas įsigyti.

tai

Kiek kainuoja laivelio laikymas Klaipėdos Piliavietės uostelyje? :)))

As

Zurnalystka apie ka cia tas tavo rasinelis ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS