Skrydžių bendrovė paskelbė: be skiepo į lėktuvus neįleis | Diena.lt

SKRYDŽIŲ BENDROVĖ PASKELBĖ: BE SKIEPO Į LĖKTUVUS NEĮLEIS

  • 18

Pirmoji pasaulyje skrydžių bendrovė paskelbė, kad keleiviams kels būtiną sąlygą – pasiskiepyti nuo koronaviruso, kai tik bus patvirtintas vakcinos naudojimas.

Apie tai pirmadienį paskelbė nacionalinės Australijos oro linijos „Qantas Airways“. Anot jos vadovo Alano Joyco, ši sąlyga pirmiausiai bus taikoma tarptautinių skrydžių keleiviams, dėl vietinių kelionių dar neapsispręsta.

Bendrovė keičia savo politiką ir tarp sąlygų keleiviams įrašys būtiną skiepą nuo koronaviruso, kai tik bus patvirtinta vakcina.

Spėjama, kad ir kitos pasaulio skrydžių bendrovės paseks australų pavyzdžiu.

Tarptautinė oro transporto asociacija taip pat ruošiasi tokioms permainoms – ši organizacija vysto naują „skaitmeninio sveikatos paso“ sistemą, pagal kurią nuo koronaviruso pasiskiepiję žmonės būtų atpažįstami oro uostuose.

Manoma, kad jau gruodį bus leista naudoti pirmąją vakciną, kurią gamina kompanija „Pfizer“.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/koronavirusas/be-skiepo-i-lektuvus-neileis?fbclid=IwAR1-jt0tGVoimgDKoejYNcfvUFJmxMtAvdUmTzGq9nqel33v-ON4wlRIN2I

 

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Spaliukas

Laiko klausimas bus visiem privaloma Gauta deriktyva iš Briuselio Ateis laikas ir visus kaip sunis sucipuos....

Viskas gerai

Manau ilgai nedelsus, ir maxima turėtų pasekti jų pavyzdžiu.

Gt

Koks bambukas tokius straipsnius štampuoja? Ne Australams priklauso quatar linijos. Kam skiepytis jei visi persirgę ir turi imunitetą. Dar kažkokių nevaisingumų meningitų įsišvirkšti???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS