Slaptos vestuvės Čečėnijoje: vedė nepilnamečiai R. Kadyrovo sūnūs | Diena.lt

SLAPTOS VESTUVĖS ČEČĖNIJOJE: VEDĖ NEPILNAMEČIAI R. KADYROVO SŪNŪS

  • 15

Žinios apie nepilnamečių Ramzano Kadyrovo sūnų vedybas netiesiogiai patvirtina neoficialią informaciją apie kritinę Čečėnijos vadovo sveikatos būklę. Tikėtina, šitaip jis bando užtikrinti „dinastijos“ išgyvenimą po savo mirties.

Kaip praneša anoniminiais šaltiniais besiremiantis leidinys „Novaja gazeta Evropa“, vestuvės įvyko birželio 8 d. ypatingo slaptumo sąlygomis.

Apie 17-os metų Ali vedybas vėliau socialiniuose tinkluose pranešė pats R. Kadyrovas, tačiau apie 16-mečio Adamo vestuves neskelbta jokios informacijos.

Abiejų sūnų vedybos primena dinastines santuokas. Ali vedė įtakingo Delimchanovų klano galvos – Rusijos Dūmos deputato Adamo Delimchanovo dukrą, o Adamui Kadyrovui atiteko kito įtakingo klano atstovo, Federacijos Tarybos nario Suleimano Geremejevo dukra.

Informacija apie R. Kadyrovo sūnų vedybas pasirodė viešumoje po vestuvių metu nutikusio autoįvykio. Vestuvininkų kortežas dideliu greičiu lėkė policijos „išvalytu“ keliu, kuriame netikėtai pasirodė automobilis „Ford Focus“. Į jį rėžėsi kortežo priekyje važiavęs šarvuotas „Bentley“. „Fordo“ vairuotojas patyrė traumas ir buvo nugabentas į ligoninę, o jį „pražiopsoję“ policininkai, anot gandų, buvo itin žiauriai nubausti.

Rusiškoje žiniasklaidoje svarstoma, kad šios vedybos susijusios su labai bloga R. Kadyrovo sveikatos būkle – prezidentas nujaučia, kad gyventi jam liko nebedaug ir skuba užsitikrinti kitų įtakingiausių klanų paramą jo „įpėdiniams“.

R. Kadyrovas turi 14 vaikų su keturiomis moterimis. Keletas jų gimdė būdamos nepilnametės.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

N

Cia visiems aktualu,žino kur ta Čečenija,ar jų sostinė Groznas,?miestas buvo nušluotas,sunaikintas,bet rusų deka,buvo atstatytas.Ir delto Čėčenijos prezidentas,tapo rusų draugu.

Seniui

Tu senas pasmirdėlį, R. Kadyrovas stiprus ir sveikas, nei tu nukriošelį.

Senis

Bloga sveikatos bukle - karma ateina tautos išdavikui putkos draugeliui
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS