Spaudos konferencijoje – pažeminimas V. Putinui: užleiskite vietą jaunimui | Diena.lt

SPAUDOS KONFERENCIJOJE – PAŽEMINIMAS V. PUTINUI: UŽLEISKITE VIETĄ JAUNIMUI

  • 38

Rusijos prezidentas V. Putinas buvo pažemintas per metų pabaigos spaudos konferenciją, kai ekranuose pasirodė kritiškos žinutės, raginančios jį pasitraukti iš pareigų, skelbia „The Sun“.

Per griežtai kontroliuojamą „Tiesioginę liniją su Vladimiru Putinu“ ekrane pasirodė tekstai, reikalaujantys „nekandidatuoti dar vienai prezidento kadencijai“ ir „užleisti vietą jaunimui“.

Rusijos lyderis pirmą kartą per daugelį metų atsakė į Rusijos piliečių ir žurnalistų klausimus tiesioginiame eteryje.

Prieš V. Putiną nukreiptos žinutės netyčia buvo parodytos ekranuose.

Vienoje žinutėje buvo rašoma: „Pone prezidente, kada tikroji Rusija bus tokia pati kaip televizijoje?“

Kitas paklausė: „Kodėl jūsų „tikrovė“ prieštarauja mūsų išgyventai realybei?“

„Šis klausimas nebus rodomas“, – buvo rašoma dar vienoje žinutėje. „Norėčiau sužinoti, kada mūsų prezidentas atkreips dėmesį į savo šalį? Mes neturime nei išsilavinimo, nei sveikatos priežiūros. Priešaky – bedugnė...“

V. Putinas neatsakė nė į vieną iš šių klausimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

O

Isivaizduoju kiek bus ižeidimu ekrane, jei panašaus formato konferencija bus pravesta su musu valdžios atstovu dalyvavimu (Nauseda, Šimonyte...). Todel šitas straipsnis - tusčias garsas.

Nuomonė

Jaunimas, ypač dabartinis, yra per kvailas tokiai valdžiai ir atsakomybei. Duok ja tokiam, kaip mūsų broileris , po trijų dienų bus atominis karas.

nuomonė

ar jums neatrodo, jog čia ir kitur viešumoje pasirodęs asmuo yra p. antrininkas? Youtube teko matyti šio tipo "raidą" nuo vaikystės iki dabar - veido struktūra, nosis, visai kitokie. Sako išsiduoda tada, kai mikčioja ir nežino ką atsakyti. Tikrasis kalbėdavo užtikrintai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS