Sunku patikėti: indų pora su puodu nuplaukė į savo vestuves | Diena.lt

SUNKU PATIKĖTI: INDŲ PORA SU PUODU NUPLAUKĖ Į SAVO VESTUVES

Indų pora didžiuliu virimo puodu nuplaukė užtvindytomis gatvėmis, kad pirmadienį pasiektų savo vestuvių vietą, kai stiprios liūtys užliejo pietinę Keralos valstiją.

Pora pasiskolino puodą iš vietos šventyklos ir pakvietė du vyrus stumti šią valtį, rodo socialiniuose tinkluose išpopuliarėję vaizdai. „Tai virto vestuvėmis, kurių niekada neįsivaizdavome“, – netrukus po vestuvių pasakojo nuotaka vietos žiniasklaidos kanalui „Asianet“.

Dėl potvynių ir nuošliaužų, kurias sukėlė smarkios liūtys, visoje valstijoje žuvo mažiausiai 27 žmonės.

Nors jų vestuvių vieta taip pat buvo iš dalies užtvindyta, pora buvo kupina ryžto sumainyti žiedus per nedidelę ceremoniją. „Turėjome užsisakyti valtį, o ne automobilį ...“ – vieno vaizdo įrašo fone galima išgirsti sakant vyrą.

Remiantis žiniasklaidos pranešimais, vyras ir žmona abu yra sveikatos priežiūros darbuotojai.

Nuotraukose buvo matyti automobiliai ir autobusai, apsemti potvynio vandens, kai pastarąsias keturias dienas Keralą merkė liūtys. Pirmadienį gelbėtojai ieškojo išgyvenusiųjų, kariuomenė, karinis jūrų laivynas ir oro pajėgos padėjo vykdyti pagalbos ir gelbėjimo operacijas. Valstijos vyriausybė pranešė evakavusi tūkstančius žmonių ir įkūrusi daugiau nei 100 pagalbos stovyklų.

2018 metais potvynis Keraloje nusinešė beveik 500 žmonių gyvybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

alternatyvos nera....

arba puode atsisedes plauki y vestuves ..arba needes 2 savaites sedi namuose....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS