V. Orbanas: teroro aktai ir migracija yra susiję | Diena.lt

V. ORBANAS: TERORO AKTAI IR MIGRACIJA YRA SUSIJĘ

  • 8

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas ketvirtadienį, atvykęs į Europos Sąjungos aukščiausiojo lygio susitikimą, kuriame aptariama bloko prieglobsčio taisyklių reforma, sakė, kad yra „labai aiškus ryšys tarp teroro aktų ir migracijos“.

V. Orbanas pabrėžė, kad Vengrija priešinasi Briuselio planui paskirstyti atsakomybę už prieglobsčio prašytojų priėmimą visame bloke arba prisidėti prie su tuo susijusių išlaidų padengimo.

Jis taip pat teigė, kad didžiuojasi, jog palaiko ryšius su Maskva po to, kai praėjusį mėnesį susitikęs su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu supykdė kitus ES lyderius.

„Mes palaikome atviras visas ryšių su rusais linijas. Priešingu atveju nebus jokių galimybių pasiekti taiką“, – sakė V. Orbanas žurnalistams prieš ES vadovų susitikimą Briuselyje.

„Tai yra strategija. Mes ja didžiuojamės“, – pridūrė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Tam faktas

O ka siulai kad kaip liunzzzzbirbis laižytų šikna jankių imperijalistų pampersiniui bidonui,labai gerai kad spaudžia ranka RUSIJOS PREZIDENTUI VLADIMIRUI PUTINUI

Lietuvis

VIKTORAS ORBANAS tikras savo šalies patriotas ,labai gerai kad susitiko su RUSIJOS PREZIDENTU VLADIMIRU PUTINU, šaunuolis, pagarba !!!!

Faktas

Orbanas - vienintelis iš ES vadovų, besilankstantis pasiutlige sergančiai Kremliaus žiurkei Putinui, kuriam už nusikaltimus tribunolo išduotas arešto orderis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS