V. Putinas: ES atsakymas į pasiūlymą dėl Ukrainos eurointegracijos – snobizmo viršūnė | Diena.lt

V. PUTINAS: ES ATSAKYMAS Į PASIŪLYMĄ DĖL UKRAINOS EUROINTEGRACIJOS – SNOBIZMO VIRŠŪNĖ

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį „snobizmo viršūne“ pavadino Europos Sąjungos (ES) užimtą poziciją dėl Maskvos pasiūlymo surengti konsultacijas, susijusias su Ukrainos planais sudaryti Asociacijos sutartį su Bendrija.

„Mes absoliučiai civilizuotai siūlėme surengti su mumis diskusijas bent jau šiais klausimais. Ką mums atsakė? Kad mūsų tai neliečia“, – sakė V.Putinas, atsakydamas į klausimus per Sankt Peterburgo ekonomikos forumo plenarinį posėdį.

„Nenoriu nieko įžeisti, bet tokio snobizmo seniai nemačiau. Su mumis tiesiog nesikalbėjo, pasakė: „Ne jūsų reikalas“, – piktinosi jis.

„Mes jau pavargome nuo tokios diskutavimo formos – jokio diskutavimo“, – sakė V.Putinas.

„Štai žiūrėkite – valstybinis perversmas įvyko, su mumis kalbėtis nenori. Mes tuomet ką manome? Kitas žingsnis – Ukraina (stoja) į NATO. Mūsų niekada apie tai neklausė, ir dialogo, kaip rodo pastarųjų dviejų dešimtmečių praktika, jokio – ne jūsų reikalas, tai jūsų neliečia“, – kalbėjo Rusijos prezidentas.

„Mes sakome: „Artėja karinė infrastruktūra prie mūsų sienų“. „Nesijaudinkite, tai ne prieš jus“. Vadinasi rytoj Ukraina gali atsidurti NATO, o poryt jau gali būti dislokuoti JAV PRG elementai. Su mumis šita tema taip pat niekas niekada nekalba. Vėl sako: „Tai ne prieš jus, tai jūsų neliečia“, – tęsė V.Putinas.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

jkuggds

Dejom skersa, ka tas mulkis pasake.

mizantropas

ruskiai, kaip visada - patys nesilaiko jokių įsipareigojimų, grobia svetimas žemes, o iš kitų reikalauja laikytis įsipareigojimų bei susitarimų. Gerai, kad jie atsiskleidė visu gražumu, dabar visam pasauliui tas putkinas ir jo valstybė tapo didžiausiu blogiu visoje žemėje.

tam Anonimas

na, kad tu idiotas tai dabar jau tikrai matosi. Varyk ir tu į užsienį, geriau į rusiją, užsidirbsi ir butą be eilės gausi, debile. Butus ir visa kitą gerą prie ruskių gavo tokie, kaip tu, komuunistai ir kitokie veikėjai. Jei tau čia blogai, tai ko sėdi, rašinėji ir dar su klaidomis, ruskių tarne. Varyk pas gerąjį carą putiną, jis tau butą duos toje raudonoje aikštėje šalia kito idioto lenino.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS