V. Putinas į G-20 viršūnių susitikimą buvo atsivežęs savo puodelį | Diena.lt

V. PUTINAS Į G-20 VIRŠŪNIŲ SUSITIKIMĄ BUVO ATSIVEŽĘS SAVO PUODELĮ

  • 10

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas į oficialią Didžiojo dvidešimtuko (G-20) viršūnių susitikimo vakarienę penktadienį atsinešė savo puodelį ir gėrė tik iš jo, išprovokuodamas pašaipas socialinėje žiniasklaidoje ir spėliones, kad lyderis kenčia nuo paranojos.

Filmuotoje medžiagoje matyti, kaip kone 20 metų valdantis V. Putinas geria iš balto termo puodelio, o kiti lyderiai – iš įprastų vyno taurių.

„Tai todėl, kad jis nuolat geria arbatą iš to termoso“, – Rusijos naujienų agentūrai „RIA Novosti“ paaiškino V. Putino atstovas Dmitrijus Peskovas.

Su savo puodeliu Rusijos lyderis pakėlė tostą JAV prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui). Pastarasis iš vyno taurės siurbčiojo tamsų gėrimą, kuris atrodė kaip kola.

V. Putino sprendimas atsinešti į tarptautinį renginį savo puodelį internete pakurstė spėliones, kad 66 metų lyderis niekuo nebepasitiki.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Žurnalistai, dar pradėkit rašyt kokius triusikus užsidėjo. Nebeturit ką rašyt? Nerašykit geriau nieko

Neaišku

... Buvo atsivežęs puodelį. Kokį "puodelį"?

Jonas Lietuvis

Atrodo kad pasiekė tą lygį kad greitai vežiosis ir naktinį puoduką . O tai eik į japonišką tualetą . Automatinė ranka vietoj to kad nušluostytų, nutrauks pakabučius . Ir tai ,greičiausiai bus rusiškų hakerių darbas nors apkaltins Ameriką...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS