V. Putinas ir S. Lavrovas Sočyje susitiks su M. Pompeo | Diena.lt

V. PUTINAS IR S. LAVROVAS SOČYJE SUSITIKS SU M. POMPEO

  • 1

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas antradienį Juodosios jūros kurorte Sočyje susitiks su JAV valstybės sekretoriumi Mike'u Pompeo (Maiku Pompėju), dalyvaujant rusų užsienio reikalų ministrui Sergejui Lavrovui, pirmadienį pranešė Kremliaus atstovas spaudai Dmitrijus Peskovas.

„Rytoj svarbiausios bus Lavrovo ir Pompeo derybos, o vėliau jie abu eis pas prezidentą. Prezidentas juos priims, ir jie papasakos apie savo derybų rezultatus, taip pat aptars akivaizdžius klausimus“, – žurnalistams sakė D. Peskovas.

Anksčiau S. Lavrovas sakė, kad nori su M. Pompeo aptarti, kaip Jungtinės Valstijos ketina spręsti krizę, kilusią prezidentui Donaldui Trumpui (Donaldui Trampui) nusprendus pasitraukti iš Šaltojo karo laikų dvišalės branduolinės ginkluotės reguliavimo sutarties. Jie taip pat turėtų aptarti padėtį Irane bei susitarimo dėl puolamosios branduolinės ginkluotės ateitį.

Maskva nurodė, kad abiejų šalių diplomatijos vadovai taip pat tikriausiai aptars krizę Venesueloje, konfliktus Sirijoje ir Ukrainoje.

GALERIJA

  • Mike Pompeo
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Ranka

Kas paduoda gangsteriui Putinui ranką,tas tampa nusikaltimų bendrininku.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS