V. Putinas pagerbė savo pareigas atliekančias ruses | Diena.lt

V. PUTINAS PAGERBĖ SAVO PAREIGAS ATLIEKANČIAS RUSES

  • 12

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas trečiadienį Kremliuje vykusiame renginyje, skirtame Tarptautinei moters dienai paminėti, gyrė daugiavaikes ir profesinėje srityje pasižymėjusias šalies moteris.

„Dabar, kai Rusija susiduria su tiesioginėmis grėsmėmis savo saugumui ir suverenitetui, matome daug drąsos ir ryžto pavyzdžių“, – ceremonijos metu sakė jis.

„Šioje salėje yra moterų, kurios garbingai atlieka savo karines, tarnybines ir profesines pareigas“, – pridūrė V. Putinas.

Jis įteikė apdovanojimus moterims, kurios, Kremliaus nuomone, pasižymėjo profesinėje veikloje arba buvo daugiavaikės motinos.

Tarp gavėjų – žurnalistė, dirbanti Rusijos pajėgų kontroliuojamoje Ukrainos pietinėje Chersono srityje, ir gydytoja iš rytinės Luhansko srities.

„Mūsų šalyje profesionaliai dirbančių moterų nuopelnų pripažinimas harmoningai dera su giliu motinystės ir tradicinių vertybių svarbos supratimu“, – sakė V. Putinas.

Rusijos lyderis save vaizduoja kaip konservatyvių socialinių normų gynėją bei nuolat perspėja dėl „dekadentiškos“ Vakarų įtakos.

Praėjusių metų pabaigoje išleistame prezidento dekrete tradicinės vertybės apibūdinamos kaip „Rusijos visuomenės pamatas, padedantis saugoti ir stiprinti Rusijos suverenitetą“.

V. Putinas taip pat pagerbė ir dvi „Motinas didvyres“ – šiemet atgaivintas sovietmečio laikų

GALERIJA

  • V. Putinas pagerbė savo pareigas atliekančias ruses
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

cha cha

,,grėsmės savo saugumui-sako kaputleris.Von iš Ukrainos,kas pradėjo tas grėsmes,prakeiktasis tu viso pasaulio.

"pareigas atliekančioms"

- gėlytės, geležėlės atlapuos, savo meilužei - didingi rūmai, o ukrainiečių motinoms - raketų salvės ir skausmas dėl netekčių...

Susitikimų

su putleriu reikia, kad kontroliuotum paciento būklę, ypač jei jis valdo šalį, prismaigstytą branduolinio ginklo ir atominių elektrinių...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS