V. Putinas teigia, kad svarsto galimybę siųsti ginklus Vakarų priešininkams | Diena.lt

V. PUTINAS TEIGIA, KAD SVARSTO GALIMYBĘ SIŲSTI GINKLUS VAKARŲ PRIEŠININKAMS

  • 23

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas penktadienį pareiškė, kad Maskva svarsto galimybę siųsti ginklus Vakarų valstybių, teikiančių karinę pagalbą Ukrainai, priešininkams.

Tačiau V. Putinas nenurodė, kur konkrečiai šie ginklai būtų siunčiami, tačiau pridūrė, kad tai gali būti „valstybės ar net kiti juridiniai asmenys, kurie susiduria su tam tikru spaudimu, įskaitant karinį (spaudimą), iš tų šalių, kurios siunčia ginklus Ukrainai ir ragina ją panaudoti juos prieš mus, prieš Rusijos teritoriją“.

Jis pabrėžė, kad Maskva šiuo metu to nedaro.

„Jei jie tiekia (ginklus) į mūšio zoną ir ragina juos panaudoti prieš mūsų teritoriją, kodėl mes neturime teisės daryti to paties, – Sankt Peterburgo tarptautiniame ekonomikos forume (SPIEF) sakė V. Putinas. – Tačiau aš taip pat nesu pasirengęs sakyti, kad mes tai darysime rytoj“.

Praėjusią savaitę JAV ir Vokietija leido Ukrainai smogti Rusijai jų tiekiamais ginklais netoli Charkivo, kur Maskva gegužės viduryje pradėjo naują puolimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Jau

baigia RUSIJA sudubasinti tuos benderovcų fašistus, jau užversta apie 500.000 tūkstančių ukrų benderovcų, tam neūžaugai ir narkomanui žydų klounui zieliai artėja liūdnos mišios, teks greitu laiku pasiieškoti tvirtesnės virvės kad galėtų zielia pasikarti

>tam ..

Hitleris taip pat tikėjo pergale,kol nenusišovė.Nepaimsit Ukrainos,kacapai.

Tam - Artėja, tu nesvaik Kvaiša. Mažiau DEL_FI skaityk

))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS