V. Putinas: Turkija ir Rusija „rimtai nerimauja“ dėl Idlibo | Diena.lt

V. PUTINAS: TURKIJA IR RUSIJA „RIMTAI NERIMAUJA“ DĖL IDLIBO

  • 4

Maskva ir Ankara nerimauja dėl suaktyvėjusių kovų Sirijos šiaurės vakarinėje Idlibo provincijoje ir yra pasirengusios imtis veiksmų, kad ten nuslūgtų įtampa, antradienį pareiškė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

„Situacija Idlibo deeskalacijos zonoje kelia rimtą nerimą mums ir mūsų partneriams turkams“, – sakė V. Putinas per bendrą spaudos konferenciją su Turkijos lyderiu Recepu Tayyipu Erdoganu (Redžepu Tajipu Erdohanu), atvykusiu derybų į Rusiją.

Rusijos prezidentas sakė, kad susitarė su kolega iš Turkijos dėl „papildomų bendrų žingsnių“, kad Idlibe būtų „normalizuota“ situacija, bet daugiau detalių nepateikė.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

...

Chm: „Situacija Idlibo deeskalacijos zonoje kelia rimtą nerimą mums ir mūsų partneriams turkams“ - klausimėlis: KAS finansuoja tuos teroristus, ko jie dar nerimsta?

Manau

tai eilinis nužmogėjusio mongoloido pasiruosimas subobarduoti civilius Idlibo gyventojus ir padeti tokiam pat nuzmogėjusiam Asadui.

Vladimiras Putinas

Dar kartą klausiu, kodėl teroristus prieš kuriuos jau laimėjau 2016, 2017, 2018m. Ir visus kartus išvedžiau kariuomenę jie dar nenugalėti? Kam dar neaišku, kad aš jau laimėjau?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS