V. Putino mokytoja atskleidė, koks jis buvo vaikystėje: pasikeitė šeštoje klasėje | Diena.lt

V. PUTINO MOKYTOJA ATSKLEIDĖ, KOKS JIS BUVO VAIKYSTĖJE: PASIKEITĖ ŠEŠTOJE KLASĖJE

  • 29

Mokytoja Vera Gurevich mokė Vladimirą Putiną vaikystėje. Ji teigė, kad jis nustojo bendrauti su kitais, vos jam sukako vienuolika metų, praneša „The Mirror“.

V. Gurevich sakė: „V. Putinas labai pasikeitė šeštoje klasėje. Buvo aišku, kad jis turėjo kažkokį tikslą. O gal jis suprato, kad turi ką nors gyvenime pasiekti“.

Dar prieš tai mokytoja buvo minėjusi, kad V. Putinas jai atrodė pasalus ir neorganizuotas, tačiau ji supratusi, kad berniukas gyvenime kažką pasieks.

Pats V. Putinas knygoje „First Person“ buvo pripažinęs, kad jaunystėje buvo nepaklusnus chuliganas. Jis teigė mėgęs mokyklą, kadangi ten buvo lyderis – jis niekuomet nevadovavo žmonėms, bet išliko nepriklausomas.

Mokytoja V. Gurevich aiškino, kad V. Putinas pagerėjo, kai ji ėmė jam rodyti dėmesį, skatino jį neslampinėti gatvėmis su nepaklusniais berniukais. Jiedu labai suartėjo – teigiama, kad V. Gurevich netgi veždavosi vaiką atostogų.

„Jis niekada neatleidžia tiems, kurie jį išduoda“, – pridūrė mokytoja.

GALERIJA

  • V. Putino mokytoja atskleidė, koks jis buvo vaikystėje: pasikeitė šeštoje klasėje
  • V. Putino mokytoja atskleidė, koks jis buvo vaikystėje: pasikeitė šeštoje klasėje
  • V. Putino mokytoja atskleidė, koks jis buvo vaikystėje: pasikeitė šeštoje klasėje
Scanpix nuotr.
Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, Vladimiras Putinas vaikystėje, vaikystė, Diktatorius, Rusija
Rašyti komentarą
Komentarai (29)

Pasakėlė \\\\\.../////

Šlovė drakonui nugalėjo drakonas.Putiną pakeis Medvedevas,medvedevą Putinas,Putiną....jei pritrūks numaliavos naują._____Tas pats ir Lietuvoje,koncervai.komunistai,komunistai,koncervai,bet visi KGB'istai.Valio,linksmai gyvenam.

Okay

Ilgaamze Putino mokytoja,simtamete panasu…

>Vargšai rusėnai

Užtai tu gyveni kaip karalius:D) Taip patinka išprotėję piemenys valdžioj su nebaudžiamais partiniais nusikaltėliais kad ir dabar amsi nesamones? Kaip kiemsargis šuo gini libTvartą apimtą didybės ir beprotiškų kliedesių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS