V. Zelenskio nuotraukos su ES lyderiais drebina internetą: santykiai dvelkia šalčiu | Diena.lt

V. ZELENSKIO NUOTRAUKOS SU ES LYDERIAIS DREBINA INTERNETĄ: SANTYKIAI DVELKIA ŠALČIU

  • 0

Ketvirtadienį Kyjive viešėję ES lyderiai fotografavosi su Ukrainos prezidentu Volodymyru Zelenskiu. Bendros jo nuotraukos, ypač su Prancūzijos prezidentu Emmanueliu Macronu, drebina internetą, nes šaltumu dvelkiantis V. Zelenskio veidas pasako daugiau nei galėtų žodžiai, rašo „The Business Insider“.

„Esame čia ir dabar ruošiamės susitikti su prezidentu V. Zelenskiu, kad aplankytume vietą, kur buvo įvykdytos žudynės, bei kalbėtumėmės“, – sakė E. Macronas, komentuodamas žurnalistams.

Prancūzijos prezidento vizitas Kyjive vyko gana nepatogiomis aplinkybėmis, nes E. Macronas buvo išsakęs poziciją, kad Rusijos žeminti nereikia – Ukraina vis tiek turės kalbėtis ir derėtis su šalimi agresore.

Vokietija pastarosiomis savaitėmis taip pat sulaukė kritikos lėto ginklų į Ukrainą tiekimo. Kaip manoma, užglaistyti šiuos konfliktus tikriausiai ir buvo vienas iš šios simbolinės istorinės kelionės tikslų. Be to, Europos lyderiai per savo vizitą išreiškė tvirtą paramą Ukrainos įstojimui į ES.

AP nuotr.

Primename, kad Prancūzijos prezidentas E. Macronas ketvirtadienį su Vokietijos kancleriu Olafu Scholcu, Italijos ministru pirmininku Mario Draghi ir Rumunijos prezidentu Klausu Iohannisu lankėsi Kyjive.

GALERIJA

  • V. Zelenskio nuotraukos su ES lyderiais drebina internetą: santykiai dvelkia šalčiu
  • V. Zelenskio nuotraukos su ES lyderiais drebina internetą: santykiai dvelkia šalčiu
  • V. Zelenskio nuotraukos su ES lyderiais drebina internetą: santykiai dvelkia šalčiu
Scanpix, AP nuotr.
Gairės: karas Ukrainoje, vizitas Kyjive, Volodymyras Zelenskis, Emmanuelis Macronas, Nuotraukos, santykiai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS