V. Zelenskis: aš niekur nebėgsiu, mes Rusijai – baisus sapnas | Diena.lt

V. ZELENSKIS: AŠ NIEKUR NEBĖGSIU, MES RUSIJAI – BAISUS SAPNAS

  • 0

Kaip jau tapo įprasta, Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis naktį kreipėsi į savo tautiečius ir kitus žmones. Jo kalba patalpinta prezidento feisbuke.

„Vakaras, Kijevas, mūsų biuras. Pirmadienis yra sunki diena, o mums dabar kiekviena diena yra kaip pirmadienis. Šiandien jau dvylikta karo diena, mes visi kariaujame, visi esame savo vietoje. Aš esu Kijeve, mano komanda kartu su manimi. Teritorinės gynybos kariai, savanoriai savo vietoje. Transporto sistemos darbuotojai, žurnalistai – visi įnešame savo dalį į pergalę. Esame stiprūs savo dvasia“, – teigė V. Zelenskis.

Pasak jo, Ukrainos kariuomenė duoda stiprų atkirtį priešo  kariams ir užima pozicijas fronte.

„Aš vis dar esu čia, niekur nebėgsiu. Kiekvienas ukrainietis ir ukrainietė, protestuojantys prieš karą, yra didvyriai. Mes neatsitrauksime. Mes Rusijai esame tarsi baisus sapnas. Mes nebijome nei tankų, nei kulkų“, – kalbėjo  prezidentas.

V.Zelenskis žmones ragino nebijoti ir kovoti už savo šalį.

„Esu Kijeve, Bankova gatvėje, niekur nesislepiu ir nieko nebijau“, – vėlų pirmadienio pirmadienio vakarą pranešė  V. Zelenskis.

Anot Ukrainos prezidento sako, šalies žmonės drąsiai kovoja, nebijo tankų, kulkosvaidžių, nes svarbiausias dalykas – tiesa  – yra Ukrainos pusėje.

 

 

Gairės: karas Ukrainoje, Volodymyras Zelenskis, Rusija, ukrainiečiai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS