Vokietijos prezidentas Lenkijoje paminės 80-ąsias Antrojo pasaulinio karo metines | Diena.lt

VOKIETIJOS PREZIDENTAS LENKIJOJE PAMINĖS 80-ĄSIAS ANTROJO PASAULINIO KARO METINES

Vokietijos prezidentas Frankas Walteris Steinmeieris rugsėjo 1-ąją vyks į Lenkiją, kur bus minimos 80-osios Antrojo pasaulinio karo pradžios metinės.

Vokietijos Prezidentūra ketvirtadienį patvirtino, kad F. W. Steinmeieris dalyvaus renginiuose Lenkijoje, skirtuose paminėti 1939-ųjų nacistinės Vokietijos įsiveržimu į Lenkiją prasidėjusį Antrąjį pasaulinį karą.

Tikėtina, kad iškilminguose renginiuose F. W. Steinmeieris pirmąkart susitiks su Donaldu Trumpu, kurį Lenkijos prezidentas Andrzejus Duda taip pat pakvietė.

Pasak Prezidentūros, F. W. Steinmeieris ir A. Duda pirmiausia susitiks Veliunio mieste, kurį nacių lėktuvai subombardavo vieną pirmųjų. Veliunio bombardavimas prasidėjo praėjus vos kelioms minutėms po Vokietijos atakos prieš Gdanską, kuri yra laikoma oficialia Antrojo pasaulinio karo pradžios riba.

F. W. Steinmeieris ir D. Trumpas kol kas nėra susitikę. 2016-aisiais, kai F. W. Steinmeieris buvo Vokietijos užsienio reikalų ministru, jis yra pavadinęs tuo metu kandidatą į JAV prezidentus D. Trumpą „neapykantos skelbėju“.

Trečiadienį Baltieji rūmai patvirtino, kad D. Trumpas kartu su žmona Melania rugpjūčio 31-rugsėjo 2 dienomis bus Lenkijoje, kur dalyvaus įvairiuose Antrojo pasaulinio karo pradžios 80-ųjų metinių paminėjimo renginiuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

KARO

SENIAI SENIAI NER,,,O LENKAI SAVO NORU VARO IR VARO I VOKIETIJA,,JUK NE BELAISVIAI,,GALI NEVAZIUOT

dar tikintiems "holokausto" kliedesiais

Praktiškai visi to meto vokiečių "nusikaltimai" yra pasaulinės žydaujos IŠGALVOTI ir masiškai sufalsifikuoti: sunaikinta-tiesa.jimdo.com/blog

o

kam ta nuolatyne genocido nostalgija is visu pusiu ir dar tai vadina svente koks gali buti tai sventimas po masiniu homosapiens zudyniu juk mes niekuo nesiskiriam nuo papuasu ar aborigenu tik kad su kostiumu po kuriuo slepiasi reptyloidiniai agresyvus genai tai islaveje iki krastutinumo grobuonys tolygu krokodilams ir baisiau.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS