Žiniasklaida: per protestus prie Baltųjų rūmų D. Trumpas buvo pasitraukęs į slėptuvę | Diena.lt

ŽINIASKLAIDA: PER PROTESTUS PRIE BALTŲJŲ RŪMŲ D. TRUMPAS BUVO PASITRAUKĘS Į SLĖPTUVĘ

JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas) buvo pasitraukęs į požeminę slėptuvę Baltuosiuose rūmuose penktadienį vakare, kai prie valstybės vadovo rezidencijos vyko audringi protestai dėl policijos areštuoto juodaodžio George'o Floydo (Džordžo Floido) mirties, pranešė amerikiečių žiniasklaida.

Kaip rašo dienraštis „The New York Times“, prezidentas buvo nuvestas į požeminį bunkerį, kai demonstrantai penktadienį vakare bandė prasiveržti per Baltųjų rūmų vartų metalines užtvaras.

Televizija CNN nurodė, kad D. Trumpas slėptuvėje išbuvo apie valandą, o vėliau sugrįžo į savo rezidenciją.

Kol kas neaišku, ar kartu su prezidentu slėptuvėje buvo jo žmona Melania Trump (Melanija Tramp) ir jų sūnus Barronas (Baronas).

Vašingtonas yra vienas iš daugelio JAV miestų, kuriuose praeitą savaitgalį vyko dideli protestai dėl G. Floydo žūties per gegužės 25-ąją įvykusį Mineapolyje incidentą. Šio įvyko vaizdo įraše matyti, kaip ant žemės paguldytam ir antrankiais surakintam afroamerikiečiui, areštuotam policijos dėl įtariamo mėginimo atsiskaityti padirbtu banknotu, baltasis policininkas kelias minutes keliu spaudė kaklą, kol šis galiausiai liovėsi judėti.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

ALKOHOLIKAS

Pabūgo , kad suvels jam šukuoseną .

ALGIS

NIEKADA NIEKAS NEUŽSIMENA , KAD JUODAODIS BUVO PAGAUTAS DARANT NUSIKALTIMĄ , MANO NUOMONE NĖRA BJAURESNĖS ŽMONIŲ GRUPĖS UŽ JUODAODŽIUS , TĄ ĮRODO LIETUVIŲ PATIRTIS ČIKAGOJE , KAI BUVO PRIVERSTI PALIKTI SAVO NAMUS

Oksana

O, tai, kad tas Floydas, 5-is kartus teistas. Nieko nesako? Ir, kad nebūvo laiduotuvių... Čia, sorošinių "DEMONŲkratų" schemos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS