Žurnalistė atskleidė V. Putino paslaptis: traumuota vaikystė, potraukis auksui, palikuonių skaičius | Diena.lt

ŽURNALISTĖ ATSKLEIDĖ V. PUTINO PASLAPTIS: TRAUMUOTA VAIKYSTĖ, POTRAUKIS AUKSUI, PALIKUONIŲ SKAIČIUS

Tamsiausias lygiai prieš mėnesį neva išrinkto Rusijos prezidento Vladimiro Putino paslaptis atskleidė Lenkijos žurnalistė Kristina Redlich, išleidusi skandalingą knygą „Vova, Volodia, Vladimiras. Putino Rusijos paslaptys“ ir nominuota Nobelio taikos premijai už žurnalistiką.

Metų metus V. Putino gyvenimą tyrinėjusi K. Redlich išsiaiškino, kad jis gimė visai ne Sankt Peterburge. Tad kas yra tikroji jo motina, o kas – tėvas?  Ar tiesa, kad vaikystėje V. Putinas buvo žiauriai ujamas ir galbūt todėl virto antžmogiu? Apie tai K. Redlich kalbėjo išskirtiniame interviu žurnalistui Domininkui Ramonui, kurį davė Varšuvoje.

K. Redlich – viena iš nedaugelio žurnalistų, kuriai atokiame Gruzijos kaimelyje pavyko surasti ir prakalbinti tikrąją V. Putino motiną. Savo nesantuokinio sūnaus Vera Nikolajevna išsižadėjo tada, kai jam buvo maždaug aštuoneri. Kodėl Volodią moteris buvo priversta palikti savo tėvams? Kaip su juo elgėsi seneliai ir kodėl galiausiai vaikas pateko pas įtėvius, kurie suklastojo gimimo liudijimą? Ir ar tiesa, kad V. Putinas augo žmogžudžių bei narkodilerių apsuptyje?

LNK stop kadras. 

„Kur tik pasirodo V. Putinas, atsiranda auksiniai tualetai, šepečiai, auksas. Jis pamišęs dėl turtų. Galbūt V. Putinui reikia visų turtų todėl, kad buvo auginamas labai vargingoje aplinkoje. Butas Leningrade buvo komunalinis, ten nebuvo ne tik vonios, bet ir karšto vandens, o tualetas buvo bendras visam aukštui. Taigi, galite įsivaizduoti, kokios būklės tas tualetas... Galbūt dėl to neturto, dėl tų bendrų tualetų jis ir svajojo apie auksinius klozetų dangčius. Tai lyg ir juokinga, nes normalus žmogus sugeba išaugti iš vaikiškų ligų, negalavimų ir problemų. Bet šitas žmogus, panašu, ir liko tuo Volodia, tik jam atsivėrė bekraštės galimybės“, – kalbėjo K. Redlich.

Jam labai patinka, kai kitam skauda, ypač jeigu tai jo priešas. 

Knygos autorė prabilo ir apie V. Putino vaikus: „Putinas tikrai turi dvi dukteris su Liudmila. Dar viena duktė su Krivonogich ( Banko „Rossija“ akcininkė Svetlana Krivonogich – red. past.) . Su ta moterim V. Putinas susipažino dar Peterburge. Duktė labai panaši į tėvą, bet jis, aišku, tai neigia, sako, kad nieko nebuvo. Bet ta moteris staiga praturtėjo, todėl į ją buvo atkreiptas dėmesys. Ji pradėjo pirkti namus Maskvoje ir panašiai. Istorija su Kabajeva (olimpinė čempionė Alina Kabajeva – red. past.)  į viešumą išplaukė 2008 metais, kai kažkuriame laikraštyje apie juos pasirodė straipsnis. Tada V. Putinas įsakė uždaryti tą laikraštį. Turbūt toje istorijoje yra tiesos, yra kažkokie vaikai. Vieną naktį netikėtai mirė Kabajevos draugė akušerė. Sveika, vos per 60 metų moteris mirė staiga. V. Putinas – žmogus, neturintis visiškai jokios empatijos. Tokie vadinami sociopatais. Jam labai patinka, kai kitam skauda, ypač jeigu tai jo priešas. Svetimas skausmas psichopatams – malonumas.“

LNK stop kadras. 

Kodėl Rusijos prezidentas savo biografiją sukūrė kaip romaną? Ir kaip bei kur gyvena tikroji V. Putino motina?  Apie visa tai – išskirtiniame interviu su K. Redlich jau penktadienį, 19.30 val., laidoje „KK2 penktadienis“ per LNK.

GALERIJA

  • Žurnalistė atskleidė V. Putino paslaptis: traumuota vaikystė, potraukis auksui, palikuonių skaičius
  • Žurnalistė atskleidė V. Putino paslaptis: traumuota vaikystė, potraukis auksui, palikuonių skaičius
  • Žurnalistė atskleidė V. Putino paslaptis: traumuota vaikystė, potraukis auksui, palikuonių skaičius
  • Žurnalistė atskleidė V. Putino paslaptis: traumuota vaikystė, potraukis auksui, palikuonių skaičius
  • Žurnalistė atskleidė V. Putino paslaptis: traumuota vaikystė, potraukis auksui, palikuonių skaičius
LNK stop kadras, Scanpix nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (39)

N

Rasykite apie lietuvos vadus,kas mums tas putinas?ir vienos ten nesąmones ir pletkai galbūt netikri,į vienus vartus varymas.Putinas,kaip ir Hitleris nekencia žydų.

ko

neparašė kad jis pietums vaikus ėda o vakare kraujo voniose maudosi?:D)

tai

> Vytukas kažko irgi sportinių pasiekimų nerodo, o juk abu iš to pačio k g b.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS