Kalifornijos policija nušovė 13-metį, turėjusį Kalašnikovo automato kopiją | Diena.lt

KALIFORNIJOS POLICIJA NUŠOVĖ 13-METĮ, TURĖJUSĮ KALAŠNIKOVO AUTOMATO KOPIJĄ

  • 1

Kalifornijos policija nušovė vieną 13-metį, kuris nešėsi į automatą panašų pneumatinį šautuvą, pranešė policija ir žiniasklaida.

Šio incidento auka tapo paauglys Andy Lopezas (Endis Lopesas), kuris, kaip nurodo žiniasklaida, buvo populiarus savo mokykloje. Berniukas antradienį ėjo gatve, kai šerifo įgaliotiniai pamatė, jog jis nešasi į Kalašnikovo automatą panašų daiktą.

Pareigūnai įsakė paaugliui mesti tą ginklą "ir kažkurią akimirką iškart po to įgaliotiniai paleido kelis šūvius iš savo pistoletų į tą asmenį, pataikydami į jį kelis kartus", sakoma Sonomos apygardos šerifo biuro pranešime.

"Kai incidento vieta buvo apsaugota, įgaliotiniai suvokė, kad tas šautuvas buvo automato kopija", - nurodoma pranešime.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad tam berniukui buvo 13 metų. Policija to nepatvirtino, tačiau užsiminė, kad auka buvo dar labai jauna savo užuojautos pareiškime.

"Būdamas dviejų maždaug jo amžiaus berniukų tėvas, negaliu net įsivaizduoti, kokį sielvartą išgyvena ši šeima", - sakoma Sonomos apygardos šerifo Steve'o Freitaso (Stivo Freitaso) pranešime.

Šis incidentas sukrėtė vietos bendruomenę Santa Rosos mieste, esančiame už maždaug 80 kilometrų į šiaurės vakarus nuo San Fransisko.

Šis incidentas įvyko po virtinės kitų Jungtines Valstijas sukrėtusių su mokyklomis susijusių smurto prasiveržimų.

Pirmadienį vienoje Nevados mokykloje buvo nušautas matematikos mokytojas, o du moksleiviai buvo sužeisti kito tos mokyklos moksleivio, kuris galiausiai nusižudė.

Tuo tarpu trečiadienį viena matematikos mokytoja buvo rasta negyva miške į šiaurės rytus nuo Bostono, o dėl jos nužudymo apkaltintas vienas 14-metis moksleivis. Tą pačią dieną vienos Vašingtono valstijos vidurinės mokyklos moksleivis trečiadienį buvo suimtas, kai atsinešė į savo mokyklą pistoletą, apie 400 šovinių ir kelis peilius.

GALERIJA

  • Kalifornijos policija nušovė 13-metį, turėjusį Kalašnikovo automato kopiją
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

www

pas amerikonus banditizmas iprastas nuo kauboju laiku ir visi filmai persunkti teroro ir ziaurumo greit jie bijos savo seselio tai kam vaikam isviso pardavineja ginklu muliazus jei pati policija randa preteksta /maloniai/ nusauti zmogu ir dar vaika,Pasaulisisrotejo nuo savo /demokratijos/ ir ziaurumu tai neveltui mazosios salys priesinasi siam genocidui ir visa ta sistema valdo pinigai kurie pas siono bankininkus o eiliniai amerikonai tai kaip robotai ar vaikuciai kuriedziaugiasi geru gyvenimu bet nemato kad grimsta duoben nes lenda ne i savo reikalus ir daugelis pasaulio tautu ju nemegsta dargi nekencia nes jiems rupi tik pinigai o zmoniskumas tik reklamoje nupirktoji uz didelius pinigus, TAI TIESA.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS