Incidentai JAV: Hjustone policija nušovė ginkluotą juodaodį vyrą | Diena.lt

INCIDENTAI JAV: HJUSTONE POLICIJA NUŠOVĖ GINKLUOTĄ JUODAODĮ VYRĄ

  • 3

Hjustono policija šeštadienį nušovė vyrą, kuris buvo nukreipęs ginklą į pareigūnus šio Teksaso valstijos miesto pietiniame rajone, pranešė policija, Jungtinėse Valstijose labai padidėjus įtampai dėl rasinį atspalvį turinčių šaudymo incidentų.

Hjustono policijos departamento pareigūnai sakė, kad naujausias incidentas įvyko šeštadienį apie 0 val. 40 min. vietos (8 val. 40 min. Lietuvos) laiku, kai policininkai pamatė gatvėje stovintį vyrą, kuris laikė revolverį.

Pareigūnams pareikalavus padėti ginklą ant žemės, vyras, kurio vardas nebuvo paviešintas, iš pradžių nukreipė revolverį į viršų, o po to – į policininkus, kurie pradėjo šaudyti ir jį nukovė.

Įvykio liudininkas Ericas Puckettas (Erikas Paketas) sakė televizijai KTRK, kad auka tapo juodaodis. Kol kas nežinoma, kokios rasės buvo incidente dalyvavę pareigūnai.

KTRK nurodė, kad abu pareigūnai yra teisėsaugos veteranai: vienas yra išdirbęs policijoje 10, o kitas – 13 metų. Dėl pareigūnų veiksmų bus atliktas vidinis tyrimas, dalyvaujant Hariso apygardai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

keista

tokia turtinga JAV seniai galejo atsikratyti savo dykaduoniu ___I laivus juos susodinti! ir iafrika I nuostabia ju gentainiu sali ten gali esti savo delikatesa -gruzdintus siksnosparnius utiu tiu

R.

Idomu, kodėl nerasoma kai nigeris pasauna policininka.

opa!

debiloidu tauta!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS