Kalifornijoje suimtas ginklų turėjęs vyras, planavęs vykti į gėjų paradą Los Andžele | Diena.lt

KALIFORNIJOJE SUIMTAS GINKLŲ TURĖJĘS VYRAS, PLANAVĘS VYKTI Į GĖJŲ PARADĄ LOS ANDŽELE

  • 0

Kalifornijos pietuose sekmadienį buvo suimtas vyras, kurio automobilyje rasta ginklų, šovinių ir medžiagų bomboms gaminti, o įtariamasis sakė policijai, kad ketino dalyvauti gėjų parade Vakarų Holivude, nurodė Los Andželo meras Ericas Garcetti (Erikas Garsetis).

E.Garcetti šią naujieną paskelbė dalyvaudamas Los Andželo gėjų parado atidarymo ceremonijoje. Santa Monikos policija planuoja surengti spaudos konferenciją, per kurią pateiks daugiau informacijos apie tą areštą.

Pareigūnai kol kas nežino, ar šis incidentas Santa Monikoje kaip nors susijęs su sekmadienį paryčiais įvykdytomis šaudynėmis viename gėjų klube Orlando mieste Floridos valstijoje.

Federalinio tyrimų biuro (FTB) atstovė Laura Eimiller (Lora Eimiler) sakė regioninei naujienų agentūrai "City News Service", kad specialieji agentai padėjo Santa Monikos policijai suimti tą asmenį, bet nepateikė daugiau detalių.

Dienraštis "Los Angeles Times" citavo vieną teisėsaugos šaltinį, kuris sakė, kad policija rado ginklų arsenalą, kai pareigūnai buvo iškviesti dėl įtartino vyro, klaidžiojusio prie vieno paplūdimio Santa Monikoje, esančioje į vakarus nuo Los Andželo centro.

Kai buvo suimtas, vyras sakė policijai laukiantis draugo.

Santa Monikos policijos atstovas Saulis Rodriguezas (Saulis Rodrigesas) sakė laikraščiui, kad tas vyras gyvena Indianoje, bet pareigūnams "kol kas nežinoma, kokie buvo to įtariamojo ketinimai".

Los Andželo apygardos šerifo biuro pareigūnai sakė, kad jie padeda vykdyti tyrimą, bet nurodė, kad tiesioginės grėsmės nėra

Į kasmetinį gėjų paradą Vakarų Holivude susirinko dešimtys tūkstančių žmonių. Po šaudynių Orlande, nusinešusių 50 žmonių gyvybių, šio renginio buvo nuspręsta neatšaukti, bet jo nuotaika buvo mažiau džiugi.

GALERIJA

  • Kalifornijoje suimtas ginklų turėjęs vyras, planavęs vykti į gėjų paradą Los Andžele
  • Kalifornijoje suimtas ginklų turėjęs vyras, planavęs vykti į gėjų paradą Los Andžele
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS