Maskvoje per gaisrą siuvykloje žuvo bent 12 žmonių | Diena.lt

MASKVOJE PER GAISRĄ SIUVYKLOJE ŽUVO BENT 12 ŽMONIŲ

  • 3

Maskvos rytiniame rajone per gaisrą vienoje siuvykloje žuvo mažiausiai 12 žmonių – daugiausiai migrantų darbininkų iš Centrinės Azijos, taip pat trys vaikai, sekmadienį pranešė Rusijos pareigūnai.

„Gaisro aukomis tapo 12 žmonių. ... Pagal preliminarius duomenis, žuvusieji buvo darbininkai iš Centrinės Azijos šalių, kurie ten pat ir gyveno“, – naujienų agentūra „Interfax“ citavo šaltinius gelbėjimo tarnybose.

Rusijos vaikų teisių ombudsmenas Pavelas Astachovas savo „Twitter“ pranešime patvirtino, kad tragedijos aukomis tapo migrantai darbininkai, kurie gyveno tame pastate su savo vaikais, iš kurių žuvo bent trys – tarp jų vienas kūdikis..

„Pagal preliminarius duomenis, darbo vietoje gyveno migrantai. Kai kurie – netgi su vaikais. Iškelta baudžiamoji byla. Tiriama padegimo versija“, – nurodė P.Astachovas.

Gaisras įsiplieskė šeštadienį apie 21 val. vietos (20 val. Lietuvos) laiku ir buvo užgesintas 0 val. 55 min. (šeštadienį 23 val. 55 minučių). Per šį incidentą išdegė apie 3 tūkst. kv. metrų patalpų ir įgriuvo dalis stogo.

Pasak teisėsaugos pareigūnų sakė, kad tas pastatas priklausė bendrovei „Integral dizain“, kuri jį nuomojo, o ten veikusioje siuvykloje buvo siuvami drabužiai ir patalynė.

Vienas teisėsaugos šaltinis sakė „Interfax“, kad įvykio vietoje buvo rasti du gaisro židiniai, todėl tikėtina, kad pastatas buvo padegtas.

Gairės: Maskva, siuvykla, gaisras
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tam nigga

kiek žinoma,tai tokie,kaip tu džiaugiasi lietuvių nesėkmėmis. Žodžiu, vatnykai visur bus vatnykais. O ruskiams taip ir reikia, kalbu apie jų žudymo mašinas, kurias nukepa kiti. Jei tau gaila, pažliumbk, raudonoji beretka.

nigga

Ne mistiniu "koloradu" o nuzombintu beretiniu toki ir savo vaikus skandina ir dziaugiasi kai rusu lektuvas nukrenta ar rusu zmones sudega. Nors jie nieko jiem nepadare bet del savo sudino gyvenimo kaltina rusus ir Putina.

Nuomone.

Lietuvos Ryto portale perskaiciau pirma parasyta komentara.Zmogus dziaugiasi,kad zmones zuvo.Ir toks komentaras neblokuojamas.O kai parasai kritika portalui ar politikam tai uzblokuoja.Manau ,kad cia kazkas ne taip.Manau kirsinimas ir ,,koloradu,,darbas.Koks zmogus gali dziaugtis kito tragedija???

SUSIJUSIOS NAUJIENOS