Misisipės valstijoje suimtas penkių žmonių nužudymu įtariamas vyras | Diena.lt

MISISIPĖS VALSTIJOJE SUIMTAS PENKIŲ ŽMONIŲ NUŽUDYMU ĮTARIAMAS VYRAS

  • 0

Vienas Džordžijos valstijos gyventojas, kaltinamas savo žmonos, trijų kitų šeimos narių ir vienos draugės nužudymu, pirmadienį buvo suimtas autobusų stotyje Tupelo mieste Misisipės valstijoje, pranešė policija.

Tyrėjai įtaria, kad aukos buvo nužudytos trys dienos prieš tai, kai pareigūnai jas rado šeštadienio vakarą, sakė Trupo apygardos šerifas Jamesas Woodruffas (Džeimsas Vudrufas).

Nužudytųjų palaikai buvo rasti po to, kai vienas susirūpinęs darbdavys pranešė, kad viena iš aukų nepasirodė darbe.

26 metų įtariamasis Thomas J.Lee (Tomas Dž.Li) buvo suimtas po to, kai pasakė vienam Misisipės pastoriui, kad sugedo jo automobilis ir kad jam reikia pasiekti Opelaikos miestą Alabamos valstijoje. Dvasininkas padėjo Th.J.Lee nusipirkti autobuso bilietą, bet vėliau pranešė apie tą vyrą policijai, kai suvokė, kad jis yra ieškomas pareigūnų.
Th.J.Lee turėtų būti pateikti kaltinimai dėl penkių žmonių tyčinio nužudymo.

Th.J.Lee aukomis tapo jo žmona 33 metų Christie Lee (Kristi Li), jos 16-metė dukra Bailey Burtron (Beili Bertron) ir žmonos tėvai – 69 metų Williamas Burtronas (Viljamas Bertronas) bei 68 metų Sheila Burtron (Šeila Bertron), taip pat kartu gyvenusi šeimos draugė – 18-metė Iiaonna Green (Jaona Grin).

Visos aukos buvo rastos name, kuriame jos gyveno kartu Th.J.Lee.

Bent keturios aukos buvo nušautos, nurodė J.Woodruffas, pridūręs, kad oficiali mirties priežastis bus paskelbta gavus palaikų tyrimo rezultatus.

Burtronai gyveno ramiame priemiestyje šalia Lagreindžo miesto, už maždaug 130 km į pietvakarius nuo Atlantos, šalia Alabamos valstijos.

Šerifas sakė, kad jo padėjėjai nuvyko į Burtronų namą šeštadienio vakarą, kai Williamo Burtrono darbdavys kreipėsi į policiją ir pranešė, kad vyras jau kelias dienas nesirodė darbe ir kad tai yra neįprasta, nes jis nepranešė susirgęs. Šerifo padėjėjai rado prie namo stovinčius šeimos automobilius, bet jiems niekas neatidarė durų, todėl pareigūnai įsiveržė vidun.

Jie rado Williamą Burtroną negyvą virtuvėje, o kitas keturias aukas – nužudytas trijuose miegamuosiuose. Viena iš aukų buvo rasta savo lovoje, pasakojo šerifas.

J.Woodruffas sakė, kad policija iki šiol nebuvo gavusi pranešimų apie konfliktus toje šeimoje, taip pat neturi informacijos, kad įtariamasis anksčiau būtų patekęs į teisėsaugos akiratį.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS