Prancūzijos prezidento buvusiai partnerei – kaltinimai trenkus antausį kavinėje | Diena.lt

PRANCŪZIJOS PREZIDENTO BUVUSIAI PARTNEREI – KALTINIMAI TRENKUS ANTAUSĮ KAVINĖJE

  • 0

Buvusi Prancūzijos pirmoji ponia ketvirtadienį buvo apkaltinta trenkusi antausį vienam vyrui Paryžiaus kavinėje, kai šis pasiteiravo apie jos buvusį partnerį – prezidentą Francois Hollande'ą (Fransua Holandą).

Tas vyras vėliau pateikė pareiškimą policijai, kuriame apskundė Valerie Trierweiler (Valeri Trirveiler) dėl anksčiau ketvirtadienį įvykusio incidento, pranešė keli šaltiniai.
Vienas informuotas šaltinis, prašęs neviešinti jo vardo, sakė, kad tas nemalonus incidentas įvyko Paryžiaus pietiniame 15-ajame rajone.

Šaltinis sakė, kad, pagal ieškovo pateiktą įvykio versiją, jis kavinėje priėjęs prie V.Trierweiler ir sarkastiškai paklausęs, kaip gyvuoja F.Hollande'as. Supykusi V.Trierweiler susibarė su tuo vyru ir galiausiai pliaukštelėjo jam per veidą.

V.Trierweiler, kuri praeitais metais išleido prisiminimų knygą, sulaukusią didelio populiarumo ir išverstą į keliolika kalbų, atvirai nupasakojo šešerius metus trukusius audringus ryšius su F.Hollande'u, įskaitant pusantrų metų, praleistų šalia jo, kai socialistų lyderis 2012 metais tapo prezidentu.

Tačiau jų bendras gyvenimas tulžingai iširo, kai vienas garsenybių pasaulio naujienų žurnalas paskelbė nuotraukų, atskleidusių, jog valstybės vadovas apgaudinėjo partnerę su aktore Julie Gayet (Žiuli Gajė).

Žinią apie antausį kavinėje pirmasis paskelbė transliuotojas RTL. Tas pranešimas sulaukė V.Trierweiler atsako „Twitter“: jis paskelbė žinutę „Vienintelis žodis – #stopšiurkštumui“, be jokių kitų komentarų.

Vienas teismo šaltinis sakė naujienų agentūrai AFP, kad policijai buvo pateiktas skundas dėl patirto smurto.

Prancūzijoje tokiais atvejais ieškovas turi kreiptis į gydytoją ir gauti pažymą, kurioje nurodoma, kiek laiko jis buvo nedarbingas.

Jeigu tyrėjai nustatys, kad smurtas nepadarė ieškovo nedarbingu bent aštuonias dienas, ginčas gali būti išspręstas kaltininkei policijos skirta bauda.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS