Futbolininkui K. Benzemai pateikti kaltinimai pinigų prievartavimo byloje | Diena.lt

FUTBOLININKUI K. BENZEMAI PATEIKTI KALTINIMAI PINIGŲ PRIEVARTAVIMO BYLOJE

  • 3

Madrido „Real“ futbolo klubo ir Prancūzijos rinktinės puolėjui Karimui Benzema ketvirtadienį buvo pateikti kaltinimai pinigų prievartavimo byloje, susijusioje su intymiu vaizdo įrašu, kuriame įamžintas jo bendražygis rinktinėje prancūzas Mathieu Valbuena (Matjė Valbuena), ketvirtadienį pranešė prokurorai.

Už šiuos nusikaltimus gresia mažiausiai penkerių metų laisvės atėmimo bausmė.

Futbolininkui K.Benzema taip pat uždrausta matytis su Liono klubo saugu M.Valbuena, todėl šis teisinis veiksmų apribojimas kelia abejonių dėl žaidėjo būsimo dalyvavimo Prancūzijos rinktinėje.

Vėliau šį mėnesį su Vokietijos ir Anglijos rinktinėmis rungtyniausiančios prancūzų komandos sudėtis turėtų būti paskelbta vėliau ketvirtadienį.

Pasak K.Benzema advokato, futbolininkas, kuris atlieka svarbų vaidmenį prancūzijos nacionalinėje rinktinėje ir pelno nemažai įvarčių žaisdamas Madrido „Real“, tvirtina esąs nekaltas.

Tyrėjams sportininkas sakė, kad į M.Valbuena dėl įrašo kreipėsi paprašytas „vaikystės draugo“.

K.Benzema buvo suimtas trečiadienį ir naktį praleido areštinėje Versalyje.

„Karimas Benzema pripažįsta kalbėjęs su M.Valbuena, paprašytas savo vaikystės draugo, į kurį kreipėsi trys seksualinio turinio įrašą turintys šantažuotojai“, – sakė tyrėjams artimas šaltinis.

Pasak jo, „Benzema sakė, kad su vaikystės draugu susitarė, ką turi sakyti, jog jo komandos draugas (Valbuena) derėtųsi išskirtinai su juo“.

Sakoma, kad K.Benzema ir M.Valbuena pokalbis apie minėtą įrašą įvyko, kai spalio 5 dieną Prancūzijos komanda susirinko į treniruotę prieš draugiškas tarptautines varžybas.

Trys įtariami šantažuotojai, kurie visi yra suimti, pirmiausia susisiekė su K.Banzema brolio draugu, norėdami įtraukti sportininką į pinigų prievartavimą, sakė šaltinis.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

joo

nukopino nuo uzsienio spaudos, per google translate isverte ir toki teksta pateike, ot kokie kruti musu zurnaliugos :)tiesiog sukasi ivykiu sukuryje :)

id

gal vertetu parasyt is naujo si straipsni? Nes nieko neimanoma suprast.

absurdas

Nieko negali suprasti iš šio straipsnio, ko gero, ir pats autorius nelabai suprato, ką norėjo parašyti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS