Ukraina: sulaikomas „Dešiniojo sektoriaus“ kovotojas pabėgo sugriebęs vaiką? | Diena.lt

UKRAINA: SULAIKOMAS „DEŠINIOJO SEKTORIAUS“ KOVOTOJAS PABĖGO SUGRIEBĘS VAIKĄ?

  • 5

Ukrainos vakaruose du kovotojai, priklausantys liūdnai pagarsėjusiam „Dešiniajam sektoriui“, buvo kurį laiką paėmę įkaitų šešiametį berniuką, kai konfliktas tarp šių kovotojų jų ir ukrainiečių milicijos nerimsta jau trečią dieną, pranešė Vidaus reikalų ministerija.

Du žmonės žuvo šeštadienį per „Dešiniojo sektoriaus“ išpuolį su šaudymais ir granatų sprogimais prieš Mukačevės miesto milicininkus, kurie vėliau kai kuriuos į mišką pabėgusius kovotojus apsupo ir mėgino su jais derėtis, kad šie pasiduotų.

Pasak Ukrainos vidaus reikalų ministerijos, pirmadienį milicijos ir saugumo pajėgos pastebėjo prie Mukačevės du „Dešiniojo sektoriaus“ kovotojus, kurie pačiupę vaiką paspruko.

„Jie (du įtariamieji) sučiupo šešiametį berniuką ir, prisidengę juo, pabėgo nuo teisėsaugininkų. Paskui vyrai vaiką paleido“, – sakoma VRM pranešime.

Ukrainos saugumo tarnybos atstovė Olena Hitlianska naujienų agentūrai „Interfax“ sakė, kad „berniukas saugus, padėtis kontroliuojama“.

Tačiau kaip pranešė televizija „112.ua“, anot jos korespondento, minėtas berniukas buvo ne šešiametis, o 11 ar 12 metų, ir jis nebuvęs pagrobtas, o tik ėjęs kartu su vienu iš parduotuvės išėjusiu vyru ir rodęs jam kelią.

„Dešinysis sektorius“ informaciją apie pagrobtą šešiametį laiko provokacija.

Gairės: karas Ukrainoje, Ukraina, Dešinysis sektorius, pabėgo sugriebęs berniuką
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

vanga

O Kauno diena tampa labai itartinos informacijos skleideja ir tai jau tampa panasu i TROLINIMA AR TITUSKU VEIKLA! Ir tai ne viename straipsnyje apie Ukraina ar tu straipsniu pavadinime! Ka tai galetu reiksti?

XXL

O gal cia vel Rusija kalta?

Užuojauta Kęsui Br.

Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo „Daugiau apie tai - guglinant žodžius: mokslas-studijos-ekonomika“. Taip žmogelis beveik trečdaliu pasididina savo komentarą. Tą patį komentarą kartoja po daugeliu straipsnių. Patarimas: nekreipkit dėmesio į šio nukvakusio žmogelio pezėjimą. Nenusileiskit iki jo lygio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS