18-metė „Hamas“ įkaitė apie šiurpų pagrobėjo pasiūlymą: liksi čia ir gimdysi man vaikus | Diena.lt

18-METĖ „HAMAS“ ĮKAITĖ APIE ŠIURPŲ PAGROBĖJO PASIŪLYMĄ: LIKSI ČIA IR GIMDYSI MAN VAIKUS

  • 13

18-metė izraelietė Noga Weiss, kurią teroristinė grupuotė „Hamas“ laikė nelaisvėje beveik du mėnesius, atskleidė, kad pagrobėjas norėjo ją vesti, praneša „The Times of Israel“.

N. Weiss „Channel 12“ kanalui pasakojo, kad nelaisvėje leido antrą savaitę, kai vienas iš jos pagrobėjų prisipažino ją mylintis.

„Jis man pasakė: „Visi bus paleisti, bet tu liksi čia su manimi ir gimdysi man vaikus“, – apie pagrobėjo pasiūlymą pasakojo mergina.

Po kelių dienų pagrobėjas pasakė N. Weiss, kad atves jos motiną, kad ši galėtų pritarti jų santuokai. Tačiau 53 metų Shiri Weiss nepasidavė – šaukė ant teroristo, kol šis suprato, kad ji atmeta pasiūlymą.

„Jų nuotaikos taip greitai pasikeisdavo. Vieną minutę jie žaidė su mumis ir juokėsi, o kitą – demonstruodavo ginklą“, – sakė mergina.

N. Weiss nelaisvėje Gazos Ruože išbuvo 50 dienų.

Kai mane išsivežė, pamačiau kūnus žmonių, kuriuos pažinojau iš kibuco.

„50 dienų, 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę galvojau, kad jie pavargs nuo manęs ir tiesiog nušaus“, – atviravo N. Weiss.

N. Weiss buvo pagrobta spalio 7 d. per „Hamas“ išpuolį Izraelyje.

56-erių merginos tėvas Ilanas Weissas išėjo iš namų ankstų rytą, kad prisijungtų prie pagalbos būrio. Dabar manoma, kad vyras buvo nužudytas, o „Hamas“ tariamai laiko jo palaikus Gazos Ruože.

N. Weiss bandė slėptis, tačiau buvo pastebėta.

„Jie surišo man rankas už nugaros. Kai mane išsivežė, pamačiau kūnus žmonių, kuriuos pažinojau iš kibuco“, – „Channel 12“ pasakojo ji.

Lapkričio 25 d. N. Weiss ir jos motina buvo paleistos su pirmąja įkaitų grupe.

Mergina sakė, kad vis dar negali gedėti savo tėvo, kol nebus paleisti likę įkaitai.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Nuomonė

Žydai ir ukrainiečiai - didžiausi pasaulio melagiai. Tačiau banderlogai ant melo jau apnešė net ir žydus.

Baisu

Pamenatr ant ausu kabintus makaronus pasauliui, kad palestinieciai nukirto 40 galvu zydu naujagimiams? Buvo keleta zydelku irgi, kurios paskui prisipazino, kad jos nebuvo prievartautos Hamaso. Primena zydu liaudies pasakas apie ju dieva ir kokie jie yra isrinktoji tauta. Ir didzioji dalis pasaulio teroristiniu bedu vakarams yra todel, kad vakarai palaiko sita pasaulio ismatas izraeli. Man ir arabai, ir zydai nesiskiria atvirai pasakius.

o kaip

ta Ukrainos mergaite 9 metuku ,kuria 10 dienu ja prievartaudavo putlerio Žverys!! Kai ji prarasdavo samone jie ja apipildavo vandeniu ir toliau prievartaudavo ! Rusai žverys .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS