Apledėjusį kelią Rusijoje nubarstė žmonių kaulais | Diena.lt

APLEDĖJUSĮ KELIĄ RUSIJOJE NUBARSTĖ ŽMONIŲ KAULAIS

Rusijos Irkutsko srityje priemiečio kelias šalia Kirensko miesto buvo nubarstytas smėlio ir žvyro mišiniu, kuriame buvo žmonių palaikai.

Kaip rašo naujienų portalas newsru.com, vairuotojų iškviesti pareigūnai ant kelio rado daug žmogaus kaulų fragmentų ir kaukolę. Atliekamas tyrimas, iš kur kelią prižiūrinti bendrovė gavo, arba kaip teigia daugelis apie tai rašiusių socialinio tinklo Telegram vartotojų, pavogė smėlį su žmonių palaikais.

Apledėjęs kelias buvo nubarstytas smėliu lapkričio 13 d. Tą pačią dieną į policiją pasipylė šokiruotų vairuotojų skambučiai.

Pradėtas tyrimas dėl Administracinio kodekso pažeidimo.

Jau nustatyta, kad ant kelio rastai kaukolei maždaug 100 metų. Pasak žiniasklaidos šaltinių vietos policijos padalinyje, kelią prižiūrinti bendrovė smėlį greičiausiai išsikasė greta senų vietinių kapinių.

Šiuo metu visi kaulai jau surinkti, atliekama jų ekspertizė.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Piskovas

Kuo toliau ,tuo labiau chuilo rossija zengia sovietu keliu-i susinaikinima,nes tokius zmonijos urodus anksciau ar veliau Dievo valia kas nors sunaikins.

cha

Na ko čia dabar apsitriedėt ? Dar tik pasakykit, kad pats Putinas liepė atrasti būtinai lietuviškų kaulų ir jais pabarstyti kelius. Ilgai vargo, kol rado....Bus viskas tada jūsų lygyje, vargšės liandzbergizmo aukos. .

To cha

Varyk durniau į rasieją, ten tokių kaip tu daug
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS