Artimieji prašo pagalbos: iš namų Vokietijoje pabėgo nepilnametė lietuvė | Diena.lt

ARTIMIEJI PRAŠO PAGALBOS: IŠ NAMŲ VOKIETIJOJE PABĖGO NEPILNAMETĖ LIETUVĖ

  • 14

Vokietijoje gyvenančią Raimondą jau kelias dienas kamuoja nerimas. Pasak moters, praėjusią savaitę, naktį iš ketvirtadienio į penktadienį, iš namų Freizingo mieste kartu su vyresniu savo draugu pabėgo šešiolikmetė jos dukra Neda Mikalauskytė. Nors Vokietijos policija šukuoja apylinkes, kol kas nėra tikslių duomenų, kur šiuo metu galėtų būti dingusi nepilnametė. Artimieji prašo atsiliepti ką nors žinančius apie merginos buvimo vietą.

Kaip portalo žurnalistams rugpjūčio 31-osios rytą pasakojo Raimonda, 2004 metais gimusi jos dukra iš namų pabėgo naktį iš rugpjūčio 27 dienos į 28-ąją.

„Ankstų rytą atsikėlę ruošėmės gerti kavą ir pastebėjome, kad dukters namuose jau nebuvo. Kreipėmės į Freizingo policiją. Penktadienį pareigūnai teritoriją apžiūrėjo kartu su tarnybiniais šunimis. Žinome tik tiek, kad aptikti jų pėdsakai vedė nuo namų iki traukinių stoties, o nuo ten į priešingą pusę. Buvo rastas ir telefonas su ištrintomis programomis“, – sakė nepilnametės mama.

Pasak jos, N. Mikalauskytė dingo kartu su 20-mečiu savo vaikinu, su kuriuo draugauja maždaug apie pusmetį.

Moteris neslėpė dukros ir vyresnio jos draugo santykiams nepritarusi. Dėl šios priežasties, kaip manoma, nepilnametė daug ką nuo artimųjų slėpė.

„Šeštadienį buvau nuvykusi pas to vaikinuko tėvus pasiteirauti, gal jie turi kokios nors informacijos. Tačiau ir jie nieko nežinojo. Sūnus jiems melavo, kad išsikrausto. Tėvai ieškodami jo dokumentų, norėdami įsitikinti, ar jie kur nors išvyko kartu, atrado jų kelionės tikslą – keliauti nuo Freizingo link Miuncheno, nuo Miuncheno link Austrijos ir nuo Austrijos link Italijos. Bet jie su savimi teturėjo 150 eurų“, – turimomis žiniomis dalijosi Raimonda.

Žinome tik tiek, kad aptikti jų pėdsakai vedė nuo namų iki traukinių stoties, o nuo ten į priešingą pusę. Buvo rastas ir telefonas su ištrintomis programomis.

Merginos požymiai:

156 cm ūgio, labai liekno kūno sudėjimo, tamsiai raudonų burgundiška spalva dažytų plaukų, mėlynų akių.

Manoma, kad galėtų vilkėti rožinės spalvos marškinėlius, pilkas sportines tampres, baltus sportinius batelius su rožinėmis juostelėmis. Ant piršto mūvėti platų sidabrinį žiedą. Galimai su savimi 16-metė turi juodą kuprinę, ant kurios galima pamatyti arbūzo formos pakabuką.

Kalbėdama apie dukros vaikiną Raimonda sakė, kad 20-metis yra gerokai aukštesnis už Nedą – apie 190 cm ūgio, eina šiek tiek palinkęs į priekį, linguodamas.

Asmenis, turinčius informacijos apie N. Mikalauskytės buvimo vietą, artimieji prašo pranešti jiems tel. nr: +4917642947272, +4917642949497 arba Freizingo miesto policijos komisarui Maximilian Gimpl. tel. nr.: 08161 / 5305108 arba el. paštu: pp-obn.freising.pi@polizei.bayern.de.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Virgis

Ką reiškia geras auklėjimas, tokiai piemenei gerai iškrėsti kailin kad daugiau uodega neniestetu, o gal aš neteisus

Mila

Gal nutare kartu trumpas atostogas Italijoje plaleisti ......matosi mergaites teveliai rupinosi... Neleistu i sia kelionė.....Tai ir pabego slaptai! Tikrai sugryž!!! Meilė.....ka jau čia padarysi ....

Nesvarbu

... kai skaitai kai kurių komentatorių komentarus, labai norisi jų pačių paklausti : - o kas jus pačius augino ir auklėjo ? Pas pačius taip pat stipriai, man atrodo, trūko auklėjimo ! O šeimai stiprybės....siūlyčiau išplatinti ir to vaikino nuotrauką, kreiptis į Italijos ir Ispanijos spauda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS