Asmenukės kaina: „Tour de France“ lenktynėse į avariją pateko daugiau nei 20 dviratininkų | Diena.lt

ASMENUKĖS KAINA: „TOUR DE FRANCE“ LENKTYNĖSE Į AVARIJĄ PATEKO DAUGIAU NEI 20 DVIRATININKŲ

Visame pasaulyje žinomų daugiadienių dviračių lenktynių „Tour de France“ penkioliktasis etapas įsimins dėl itin  nemalonaus ir pavojingo įvykio. Vienas dviračių sporto aistruolis  norėdamas pasidaryti asmenukę su  važiuojančiais  dviratininkais sukėlė avariją. Apie tai sekmadienį pranešė BBC.

Preliminariais duomenimis, vienas iš sportininkų vairu užkliudė gerbėją, kuris ištiesęs ranką laikė telefoną. Dėl to keliems sportininkams kuriam laikui teko pasitraukti iš trasos.

Dėl neapgalvotų žiūrovo veiksmų likus vos 125 km iki finišo griuvo mažiausiai 20 dviratininkų. „Jumbo-Visma“ komandos dviratininkas Seppas Kussas netyčia dviračio vairu atsitrenkė į gerbėją, kai šis į jį  tiesė telefoną.

Dėl to sportininkas atsitrenkė į savo bičiulį Nathaną van Hooijdonką. Šis  nukrito nuo dviračio ir sukėlė didžiulę dviratininkų, važiavusių už jo, griūtį . Kai kurie dviratininkai, ypač Nathanas van Hooijdonkas, nestipriai susižalojo, tačiau vėliau vis tiek grįžo į varžybas.

Komandos „Jumbo-Visma“ atstovai spaudai  „Twitter“ socialiniame tinkle kreipėsi į aistruolius, kurie, pasirodo, galėjo tapti avarijos priežastimi.: „Prašome visada būti budriems stebint dviratininkus kelio kelkraštyje“.

„Confidis“ komanda taip pat paragino visus būti kuo atsargesniais, „kad vakarėlis išliktų vakarėliu“ ne tik sportininkams, bet ir dviračių sporto gerbėjams.

„Jums nereikia mobiliojo telefono tam, kad sukurtumėte svaiginančius prisiminimus“ –, sakoma komandos pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

>jojo

tiesiog,smalsu,ar tu idiotas,žmogeli?Paskelbk sąskaitą,paremsiu gydimui.

jojo

Čia Lansbergu darbelis.

ogi

matomai buvo marmaliuotas ir dar saule smegenis isdziovino z=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS