Astrologė įtariama savo sugyventinio ir dukros nužudymu: pabūgo Saulės užtemimo? | Diena.lt

ASTROLOGĖ ĮTARIAMA SAVO SUGYVENTINIO IR DUKROS NUŽUDYMU: PABŪGO SAULĖS UŽTEMIMO?

  • 8

34-erių Danielle Johnson įtariama nužudžiusi savo partnerį ir išstūmusi savo dukras iš važiuojančio automobilio. Moteris save įvardijo astrologe, o artėjantį Saulės užtemimą Šiaurės Amerikoje ji pavadino „dvasinio karo įkūnijimu“.

Kaip skelbia „The Independent“, likus kelioms dienoms iki Saulės užtemimo Pietų Kalifornijoje (JAV), D. Johnson platformoje „X“ įspėjo savo sekėjus apie artėjančią pasaulio pabaigą.

Los Andželo policijos teigimu, balandžio 8 d. tarp D. Johnson ir jos 29-erių sugyventinio Jaelen’o Chaney’io kilo konfliktas. D. Johnson peiliu padūrė vyrą ir su savo dukromis sėdo į automobilį.

Tada moteris, anot policijos, abi mergaites išstūmė iš važiuojančio visureigio greitkelyje. Vos 8 mėnesių kūdikis žuvo vietoje, tačiau devynerių metų dukra išgyveno.

Pranešama, kad tada D. Johnson, važiuodama 160 km/h greičiu, rėžėsi į medį. Įtariama, kad tai buvo savižudybė.

Pareigūnai peržiūrėjo D. Johnson žinutes socialiniuose tinkluose. Policija nemano, kad Saulės užtemimas gali būti žmogžudystę skatinantis veiksnys.

„Mes tiesiog nežinome, kodėl ji taip pasielgė“, – trečiadienį teigė policijos atstovas Guy’us Golan’as.

D. Johnson – populiari astrologė internete, turinti per 100 tūkst. sekėjų socialiniuose tinkluose. Iki žmogžudystės ji savo sekėjus įspėjo „pabusti“ ir „pasirinkti pusę“, laikraščiui „Los Angeles Times“ sakė teisėsaugos šaltiniai .

„Atsibuskite, apokalipsė jau čia. Klausykite visi, kas turite ausis. Tai jūsų laikas pasirinkti, kuo tikite dabar“, – balandžio 5 d. platformoje „X“ rašė D. Johnson.

 

 

Įtariamosios socialinėje medijoje taip pat buvo daug antisemitinių įrašų, sąmokslo teorijų apie vakcinas, perspėjimų apie pasaulio pabaigą ir astrologinių prognozių. O jos asmeniniame tinklapyje siūlomos įvairios paslaugos, pradedant „auros valymu“ ir baigiant „alkoholio balansavimo sistema“.

„Ši sistema sukurta taip, kad sureguliuotų alkoholio vibraciją, kad jis nepridėtų jūsų aurai papildomo energetinio „svorio“, – teigiama D. Johnson puslapyje.

Kaip rašo „New York Post“, G. Golan’as teigė, kad pareigūnai jos bute aptiko žvakių ir kortų, tačiau jis nebuvo tikras, ar tai Taro kortos.

Manoma, kad išgyvenusi devynmetė matė, kaip jos motina nužudė sugyventinį.

Taip pat tiriama, ar 8 mėnesių mergytė žuvo prieš išstumiant ją iš automobilio.

Gairės: Danielle Johnson, JAV, nužudė sugyventinį, išstūmė vaikus iš automobilio, žuvo dukra, Saulės užtemimas, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Chi

O mums tai labai aktualu?

mh

Iki kokio absurdo prieinama kad tik moters žudikes elgęsi pateisinti. Ja paveikė saules užtemimas. Feministiniam pasauliui tikrai ne saules užtemimas o nekaltumo prezumpcija taikoma visose prasmėse. Tas pats ir pas mus vyksta tik gal ne tokiomis žiauriomis aplinkybėmis, bet moteris niekada netaps kalta, kaltas kažkas kitas, ar tas kažkas kitas ja nusikalsti paskatino ar privertė bet moteris nekalta. Iki ko tas prives???? Vyrai greitai bus gatvėje papjaunami dėl to kad ne ta gatves puse ėjo, pasimaišę kelyje moteriai iš didžiosios raides o jei ginsis prieš neadekvačia moterį bus apkaltintas smurtu. Bet i visa tai atsakymus gali surasti turbūt tik dangaus užtemimą jaučiantis.

Normali

pasaulio atmatu duobes kasdienybe. Prie ko cia uztemimas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS