Atomazga tinklaraštininkės nužudymo byloje: rastas vyro kūnas | Diena.lt

ATOMAZGA TINKLARAŠTININKĖS NUŽUDYMO BYLOJE: RASTAS VYRO KŪNAS

  • 0

Dingusio 23-ejų vaikino, įtariamo savo sužadėtinės nužudymu, paieškoje aptikti žmogaus palaikai bei bėgliui priklausiusi kuprinė ir užrašų knygelė, pranešė JAV žiniasklaida.

Šią žinią trečiadienį surengtos spaudos konferencijos metu patvirtino Federalinio tyrimų biuro (FTB) agentas Michaelas McPhersonas. Jis nenurodė, ar palaikai, aptikti viename Floridos gamtos parke, priklauso ieškomam Brianui Laundrie.

Vieta, kurioje rastas kūnas, anksčiau buvo apsemta vandens, sakė M. McPhersonas.

Pareigūnai į parką buvo iškviesti po to, kai trečiadienį ten rasti keli B. Laundrie priklausantys daiktai, žurnalui „People“ patvirtino Laundrie šeimos advokatas Stevenas Bertolino. Vaikino tėvai taip pat dalyvavo sūnaus paieškoje kartu su policijos pareigūnais ir FTB agentais, sakė jis.

B. Laundrie paieška paskelbta po to, kai dingo jo 22-ejų sužadėtinė Gabby Petito. Merginos kūnas buvo rastas Vajomingo valstijoje rugpjūčio mėnesį. Tyrėjai neseniai patvirtino, jog G. Petito buvo pasmaugta, o jos mirtis perkvalifikuota į žmogžudystę. B. Laundrie buvo įvardintas vieninteliu ieškomu asmeniu šioje byloje.

Paskutinį kartą vaikinas buvo matytas rugsėjo 13-ąją, kai išėjo iš savo tėvų namų Floridoje sakydamas, jog keliauja pasivaikščioti netoliese esančiame Carltono gamtos draustinyje. Ši vieta yra netoli Myakkahatchee šaltinio gamtos parko, kuriame trečiadienį rasti jo palaikai.

Rugsėjo pabaigoje buvo išduotas jo arešto orderis, kaltinant B. Laundrie neteisėtu debeto kortelės naudojimu. Tuo metu šeimos advokatas sakė, jog jo tėvai nežino, kur galėtų būti sūnus.

Iš Niujorko kilusi populiari tinklaraštininkė G. Petito su savo vaikinu liepą išvyko pakeliauti po šalį judviejų furgonu. Mergina filmavo kelionės akimirkas ir vaizdo įrašus kėlė į savo „YouTube“ kanalą, o taip pat planavo pradėti tinklaraštį apie naują poros „klajoklių“ gyvenimo būdą.

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/atomazga-blogeres-nuzudymo-byloje-rastas-vyro-kunas

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS