Du žmonės sužeisti per išpuolį Švedijos mokykloje | Diena.lt

DU ŽMONĖS SUŽEISTI PER IŠPUOLĮ ŠVEDIJOS MOKYKLOJE

Du žmonės buvo sužeisti ir nugabenti į ligoninę pirmadienį po „įtariamo sunkaus nusikaltimo“ vidurinėje mokykloje Švedijos pietiniame Malmės mieste, pranešė policija.

„Vienas asmuo areštuotas. Policija kontroliuoja situaciją“, – sakoma policijos pranešime, paskelbtame apie 18.30 val. (17.30 GMT). Incidentas įvyko „Malmo Latinskola“ – didelėje vidurinėje mokykloje trečiame pagal dydį šalies mieste, policija pirmuosius pranešimus gavo netrukus po 17 valandos.

Švedijos televizijos filmuotoje medžiagoje buvo matyti policijos juosta užtverta teritorija aplink mokyklą ir daugybė policijos ir greitosios pagalbos automobilių, atsiųstų į įvykio vietą. Pareigūnai kol kas neatskleidžia jokių detalių apie tai, kas nutiko mokykloje ar koks buvo motyvas.

 

GALERIJA

  • Du žmonės sužeisti per išpuolį Švedijos mokykloje
  • Švedijos policija
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

mobingas yra buvo ir bus,net tarp gyvūnų jis egzistuoja

Pil.

Kodėl nerašo koks incidentas įvyko.Kad mokyklose užsienyje šaudosi ,seniai mums žinoma.Mobingai atejo ir į Lietuvą,neapsikenčia nuo patyčių ,tada tokie dalykai dedasiJokių priemonių nesiima ,labai keista.Jeigu toliau žmonių tarpe bus tyčiojamasi vienas iš kito bus blogai ir Lietuvoje.Nes manau nesikars žmonės ,nesižudys užgauliojami žmonės o pradės žudyti tuos kurie tai daro,taip yra amerikoje,taip yra kitose šalyse.Kažkokios priemonės turi sustabdyti mobingus ,patyčias ,taip auškiau.Žiūrėkite lietuvaičiai, kad taip nebūtų pas mus.Visi turi teisę ramiai gyventi ,netrukdant kitiem.

Arijas

Papuasai integruojasi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS